فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد

امضای قرارداد برای صادرات خودرو به روسیه و بلاروس

معاون وزیر خارجه گفت: برای صادرات خودرو به کشورهای های هدف از جمله روسیه و بلاروس تلاش زیادی انجام شده و قراردادهایی نیز در این زمینه منعقد شد و در حال پیگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی صفری معاون وزیر خارجه در مراسم روز ملی صادرات اظهار داشت: ارزآوری تنها صادرات نیست و مسائلی مانند انتقال تکنولوژی، صدور خدمات فنی مهندسی، می‌تواند ارزآوری مناسبی را برای کشور داشته باشد و با همکاری وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت برای توسعه آن گام برداشته می شود.

 

وی افزود: بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب در ارتباط با تجارت خارجی و صادرات و توجه رئیس جمهور کشورمان، وزارت امور خارجه نیز سیاست‌های توسعه صادراتی و بهبود روابط تجاری را دنبال می‌کند.

 

معاون وزیر امور خارجه ادامه داد: کشورهای آفریقایی در آسیا و آ س آن و آمریکای لاتین از جمله کشورها و هدف‌های مناطق صادراتی هستند که با آنها برای توسعه ارتباطات تجاری تلاش زیادی می‌شود چرا که برخی از این کشورها در گذشته علاقمند به تجارت با ما نبودند و ارتباطی نداشتیم ولی اکنون برای توسعه روابط با آنها تلاش می‌شود.

 

صفری تصریح کرد: برای صادرات دانش‌بنیان تلاش زیادی می‌شود به طوریکه اکنون در کشورهای آمریکای لاتین تنها یک پروژه صادراتی به ارزش 300 تا 400 میلیون دلار داریم.

 

وی افزود: در حوزه خدمات فنی مهندسی یکی از اهداف‌ما در کشورهای مشترک‌المنافع آسیای مرکزی سی آی اس،‌ است. در این کشورها برای شبکه‌های انتقال گاز اقدام شده است که صادرات آن به 1.2 میلیارد دلار خواهد رسید.

 

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به رفع مشکل ترانزیت با کشور ترکمنستان گفت: این کشور در گذشته 1.5 دلار برای هر کیلومتر ترانزیت دریافت می‌کرد که بر اساس اقدامات انجام شده اکنون این رقم به صفر رسیده است.

 

امضای قرار داد صادرات خودرو به روسیه و بلاروس

وی اظهار داشت: زمینه برای توسعه تجارت با کشورهای عضو شانگهای بریکس خود باعث رسیدن به برنامه‌های ما برای توسعه روابط با کشورهای دیگر می‌شود که در این ارتباط نقش رئیس جمهور در تماس تلفنی با روسای جمهور چین،‌ روسیه برزیل و هند بسیار تاثیرگذار بود.

 

وی تاکید کرد: برای صادرات خودرو به کشورهای های هدف از جمله روسیه و بلاروس تلاش زیادی انجام شده و قراردادهایی نیز در این زمینه منعقد شد و در حال پیگیری است, همچنین از سوی قطعه‌سازان نیز تلاش می‌شود که صادرات به کشورهای آمریکای لاتین سی آی اس و آفریقایی انجام شود./تسنیم

ارسال نظر