غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

السودانی: آیا زمان پایان اشغالگری نرسیده است؟

نخست‌وزیر عراق در نشست قاهره برای فلسطین، ضمن درخواست پایان اشغالگری صهیونیست‌ها و تاکید بر حقوق ملی فلسطینیان، تاکید کرد: آنچه امروز در غزه اتفاق می‌افتد غیرقابل قبول است و می‌تواند به منطقه و جهان کشیده شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «محمدشیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق امروز، شنبه ۲۱ اکتبر در اجلاس عربی صلح قاهره که در حمایت از فلسطین برگزار شده است، خواستار پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی و بازگرداندن حثوق فلسطینیان شد.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «الجزیره»، السودانی گفت: آنچه امروز در غزه اتفاق می‌افتد غیرقابل قبول است؛ آیا زمان پایان دادن به این اشغالگری و اتمام درد و رنج مردم مبارز و استوار فلسطین فرا نرسیده است؟

 

نخست‌وزیر عراق افزود: درگیری در غزه ممکن است به گونه‌ای در منطقه گسترش یابد که منابع انرژی جهانی را تهدید کند؛ اگر به فریاد مردمی با حقوق مشروع گوش داده می‌شد، مسئله فلسطین به اینجا نمی‌رسید.

 

وی در ادامه تاکید کرد: عراق هرگونه جابجایی فلسطینی‌ها از نوار غزه و هرگونه درخواست برای آوارگی‌شان را به شدت رد می‌کند. ما خواستار آتش‌بس و گشایش گذرگاه‌های بشردوستانه در غزه هستیم؛ پس از آن برای تبادل اسرا و بازداشت‌شدگان تلاش می‌کنیم.

 

السودانی خاطرنشان کرد: هیچ کس حق کوتاه آمدن یا مصالحه از جانب مردم فلسطین را ندارد، آن‌ها در قضیه خودشان تصمیم‌گیرند.

 

نشست صلح قاهره با هدف بررسی تحولات و آینده فلسطین و بحث و تبادل نظر درباره جنگ فلسطینیان و رژیم صهیونیستی، امروز به میزبانی مصر آغاز شده است. ۳۱ کشور و ۳ سازمان بین‌المللی از جمله سران قطر، ترکیه، یونان، تشکیلات خودگردان فلسطین، امارات، بحرین، عربستان سعودی، کویت، عراق، ایتالیا، قبرس و دبیرکل سازمان ملل متحد در این نشست شرکت دارند./ فارس

ارسال نظر