عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

سازمان ملل: عراق در معرض خطر است

سازمان ملل: عراق در معرض خطر است نماینده ویژه سازمان ملل در عراق شامگاه شنبه با اشاره به تحولات منطقه؛ تداوم جنگ غزه و حملات اخیر ایران به مقر‌های تروریستی در عراق، نسبت به کشیده شدن بغداد به یک جنگ گسترده در منطقه هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنین هنیس پلاسخارت»، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق گفت خاورمیانه در مقطع حساسی قرار دارد، زیرا جنگ غزه و دیگر اقدامات مسلحانه تهدیدی برای وقوع یک درگیری بزرگ است.

به نقل از سومریه نیوز، پلاسخارت افزود عراق در خطر کشیده شدن بیشتر به این درگیری است چرا که با وجود تلاش‌های دولت بغداد برای ممانعت از تشدید تنش‌ها، تداوم حملات از داخل و خارج از مرز‌های عراق، ثباتی را که پس از تلاش‌های فراوان در این کشور به دست آمده است، تضعیف خواهد کرد.

وی تصریح کرد سازمان ملل کاملا روی پایان دادن به جنگ غزه و عدم گسترش آن به منطقه متمرکز است و دبیرکل این سازمان بار‌ها خواستار توقف جنگ غزه به دلایل انسانی، انتقال پایدار کمک‌ها به این منطقه و احترام کامل به قوانین بین‌المللی از جمله حفاظت از غیرنظامیان و آزادی بی قید و شرط همه اسرا شده است.

پلاسخارت با بیان اینکه امنیت و ثبات عراق اولویت سازمان ملل است، از همه طرف‌ها خواست خویشتندار باشند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار