سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

تشریح عملیات طوفان الاقصی برای وابستگان نظامی خارجی توسط ستادکل نیروهای مسلح

تشریح عملیات طوفان الاقصی برای وابستگان نظامی خارجی توسط ستادکل نیروهای مسلح رییس اداره روابط بین الملل ستادکل نیروهای مسلح علل و ریشه‌های جنگ کنونی در غزه را برای وابستگان نظامی خارجی مقیم تهران تشریح و توجیه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، امیر محمد احدی رییس اداره روابط بین الملل ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم تشریح و توجیه علل و ریشه‌های جنگ کنونی در غزه برای وابستگان نظامی خارجی مقیم تهران با بیان اینکه در جنگ غزه علاوه بر نابرابری نظامی، نابرابری رسانه‌ای هم بین طرفین چشمگیر است، گفت: امروز آنچه رسانه‌های غربی از این واقعه منتشر می‌کنند عمدتا برمبنای روایت صهیونیستی است و بر همین اساس نیز بسیاری از واقعیتها وارونه نمایی می‌شود و در مقابل، رزمندگان مقاومت فلسطین از امکانات رسانه‌ای برای انتشار نظرات خود و واقعیات محروم هستند.

 

وی اشغالگری و سرکوب مردم فلسطین را طی 75 سال گذشته به عنوان ریشه اصلی این مناقشه مطرح کرد و افزود: تشدید سرکوب‌ مردم فلسطین، نقض مکرر و مستمر معاهدات و تعهدات بین المللی و دوجانبه توسط این رژیم و انباشت ظلم و ستم آن، هتک حرمت مسجد الاقصی و بانوان فلسطینیان علل اصلی این جنگ است.

 

احدی واکنش رژیم صهیونیستی برای پوشاندن شکست سنگین اطلاعاتی و نظامی را فرافکنی و مشکلات داخلی عنوان کرد و گفت: چنانچه ماجراجویی های آن با حمایت آمریکا ادامه یابد فاجعه‌ای بزرگ در پیش خواهد بود.

 

بر اساس این گزارش؛ ضرورت اقدام جامعه بین الملل در مقابل این جنایات برای انتقال به مقامات توسط نمایندگان کشورهای حاضر در جلسه مطرح شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار