گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سفیر جدید یمن رونوشت استوارنامه‌اش را تقدیم ظریف کرد +عکس

«ابراهیم محمد محمد الدیلمی» سفیر جدید یمن در تهران دقایقی قبل ضمن دیدار با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۰۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «ابراهیم محمد محمد الدیلمی» سفیر جدید جمهوری یمن در جمهوری اسلامی ایران دقایقی قبل با حضور در محل وزارت امور خارجه کشورمان ضمن دیدار با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وی کرد.

 

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران 28 مرداد ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران (+) درباره معرفی سفیر ایران در یمن هم گفته بود: سفیر آنها معرفی شده و ایران قبلا سفیر داشته و هنوز سطح روابط در سطح سفیر است، ولی به دلیل مشکلات پیش آمده و حملات و تعرضاتی که به محوطه سفارت ایران شده بود، مقداری کارها مختل شده بود که به زودی این امر از سر گرفته می شود. دارند بررسی می‌کنند که یک نفر تعیین شود.

 

دولت نجات ملی یمن شنبه شب 26 مرداد ماه «ابراهیم محمد محمد الدیلمی» را به عنوان سفیر فوق‌العاده و سفیر تام الاختیار جمهوری یمن در ایران انتخاب کرد.

 

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله و رئیس هیأت ملی مذاکرات صلح یمن، انتخاب محمد الدیلمی به عنوان سفیر فوق العاده یمن در ایران را به وی تبریک گفت و تاکید کرد که تعیین سفیر یمن در ایران با هدف تقویت عملکرد تشکیلاتی در چارچوب تدابیر شورای عالی سیاسی و دولت نجات ملی است.

محمد الدیلمی در دیدار اخیر هیات یمنی با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور داشت.

 

سفیر جدید یمن رونوشت استوارنامه‌اش را تقدیم ظریف کرد +عکسسفیر جدید یمن رونوشت استوارنامه‌اش را تقدیم ظریف کرد +عکس

منبع : فارس

ارسال نظر