پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان وزارت خارجه عربستان خواستار تداوم مذاکره برای جلوگیری از تنش نظامی در منطقه شد توصیه محسن رضایی به جوانان اروپا و آمریکا: رمان «زنگ آخر» را بخوانید پزشکیان عازم روسیه شد برکناری رئیس دستگاه اطلاعات ملی عراق با دستور مستقیم نخست‌وزیر / الزیدی به دوره الشطری پایان داد شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد

برنی سندرز آل سعود را حکومت وحشی‌ها نامید

سناتور دموکرات که از بخت بالایی برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ۲۰۲۰ و حضور در کاخ سفید برخوردار است، حکومت سعودی را حکومت وحشی‌ها نامید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۰۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ برنی سندرز سناتور دموکرات و چپ‌گرای آمریکا که خود را برای رقابت در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا و به چالش کشیدن دونالد ترامپ آماده می‌کند، مواضع تندی را بر علیه عربستان سعودی و اقدامات نظامی این کشور بر علیه مردم یمن اتخاذ کرده است.

 

این سناتور آمریکایی روز یکشنبه از حکومت سعودی به عنوان« حکومت وحشی » یاد کرد و از واشنگتن بخاطر حمایت از آن انتقاد کرد.

 

سندرز افزود: مردم یمن نیاز به کمک های بشر دوستانه دارند و به بمب ها و ویرانی های بیشتر نیازی ندارند. این سناتور آمریکایی همچنین گفت: ما هرچه در توان داریم برای پایان مشارکت آمریکا در جنگ فجیع یمن به کار خواهیم گرفت.

 

برنی سندرز سناتور ایالت ورمونت آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری این کشور پیش تر گفته بود که با رد دونالد ترامپ می توانیم جان هزاران یمنی را نجات دهیم.

 

آغاز به کار کارزار انتخاباتی ۲۰۲۰ برنی سندرز در تاریخ ۱۹ فوریه ۲۰۱۹ توسط برنی سندرز سناتور آمریکایی و نماینده سابق کنگره به‌طور رسمی اعلام شد. این اعلان به دنبال گمانه‌زنی‌های گسترده‌ای مبنی بر این که وی پس از شکست در برابر هیلاری کلینتون در دور مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶، بار دیگر قصد نامزدی ریاست‌جمهوری را از جانب حزب دموکرات دارد، صورت پذیرفت. اگر چه سندرز در سال ۲۰۱۶ رقابت را به کلینتون واگذار کرد اما به نظر می‌رسد برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ یک رقیب جدی محسوب می‌شود.

 

برنی سندرز که پیشتر در بروکلین نیویورک و در میان هوادارنش ظاهر شده بود، دونالد ترامپ را خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ معاصر آمریکا خواند.

 

عربستان و امارات از ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک آمریکا، حملات گسترده ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن 'عبدربه منصور هادی' رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند.

 

 در اثر این تجاوز تاکنون بیش از یکصد هزار یمنی از جمله ۸۵ هزار کودک شهید شده اند که بیشتر این کودکان براثر گرسنگی و قحطی اعمال شده از سوی این ائتلاف جان خود را از دست داده اند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار