موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

سفر وزیر خارجه ارمنستان به تهران

«آرارات میرزویان» وزیر خارجه ارمنستان به منظور شرکت در نشست وزرای خارجه فرمت ۳+۳ بعدازظهر امروز وارد تهران شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آرارات میرزویان» وزیر خارجه ارمنستان به منظور شرکت در نشست وزرای خارجه فرمت گفتگو‌های ۳+۳ بعداز ظهر امروز (یکشنبه) ۳۰ مهر ماه در رأس هیأتی وارد تهران شد.

براساس اعلام سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایروان وزیر خارجه ارمنستان برای شرکت در این نشست امروز وارد تهران شد.

نشست فرمت موسوم به ۳+۳ با حضور وزرای خارجه ایران، ارمنستان، روسیه، جمهوری آذربایجان و ترکیه قرار است فردا (دوشنبه) اول آبان ماه به ریاست حسین امیرعبداللهیان در تهران برگزار شود. وزیر خارجه گرجستان در این نشست شرکت نخواهد کرد.

جمهوری اسلامی ایران پیش از این آمادگی خود را برای برگزاری نشست وزرای خارجه فرمت ۳+۳ (ایران، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و گرجستان) اعلام کرده بود.

موضوعات مربوط به منطقه قفقاز جنوبی و راه‌های گسترش همکاری‌ها از جمله مباحث مورد گفتگو در این نشست یک روزه خواهد بود. عنوان این نشست «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز جنوبی؛ دومین نشست سازوکار منطقه‌ای ۳+۳» است.

این نخستین نشست در سطح وزرای خارجه است و پیش از این نشست ۳+۳ در تاریخ ۱۹ آذر ۱۴۰۰ و در سطح معاونان وزرای خارجه و البته بدون حضور گرجستان در مسکو برگزار شده بود. در آن نشست «علیرضا حقیقیان» دستیار وزیر و مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه شرکت کرده بود.

وزارت خارجه روسیه نیز از سفر سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه برای شرکت در این نشست و همچنین رایزنی دوجانبه با همتای ایرانی خبر داد.

دوم مرداد ماه ۱۴۰۲ نیز «آرارات میرزویان» وزیر خارجه ارمنستان سفری به تهران داشت. حسین امیرعبداللهیان در نشست خبری مشترک با همتای ارمنستانی گفت: ما از فرمت و سازوکار گفتگو‌های موسوم به ۳+۳ بین کشور‌های منطقه استقبال می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری این نشست که در آن از جمله ارمنستان و آذربایجان نیز حضور خواهند یافت، به تلاش‌های خود ادامه خواهد داد.

حسین امیرعبداللهیان همچنین ۲۵ مهر ماه در گفت‌وگوی تلفنی با «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان ضمن تأکید بر اهمیت نشست ۳+۳ در خصوص هماهنگی برگزاری این نشست با وزیر امور خارجه ارمنستان گفتگو و تبادل و نظر کرد. امیرعبداللهیان همچنین گفت: پیام ما در نشست ۳+۳ پیام صلح در قفقاز است. آرارات میرزویان هم در آن گفت‌وگوی تلفنی با اشاره به اینکه نشست ۳+۳ یک پتانسیل بزرگ برای گفتگو‌های منطقه‌ای است، در خصوص برگزاری این نشست ابراز امیدواری کرد.

سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی اخیرا در گفت‌وگویی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران خواستار برقراری صلح و آرامش در منطقه قفقاز است، گفته بود که برگزاری نشست ۳+۳ در تهران می‌تواند به رفع اختلافات در منطقه کمک کند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار