سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

امیرعبداللهیان: شرایط در فلسطین به نقطه جوش نزدیک شده است

وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ارمنستانی گفت: شرایط در فلسطین اشغالی به نقطه جوش نزدیک شده و هر لحظه امکان گسترش جنگ وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۹۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه امروز (سه‌شنبه) ۲۵ مهر ماه در گفت‌وگوی تلفنی با «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان ضمن تأکید بر اهمیت نشست ۳+۳ در خصوص هماهنگی برگزاری این نشست با وزیر امور خارجه ارمنستان گفتگو و تبادل و نظر کرد.

وزیر امور خارجه در این تماس تلفنی با اشاره به برگزاری نشست جده در روز چهارشنبه بیان کرد: شرایط در فلسطین اشغالی به نقطه جوش نزدیک شده است و هر لحظه امکان گسترش جنگ وجود دارد.

وی تأکید کرد: لازم است در اسرع وقت کریدور‌های مناسب برای ارسال آب، غذا و اقلام دارویی و پزشکی به مردم غزه ایجاد شود.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: پیام ما در نشست ۳+۳ پیام صلح در قفقاز است.

وزیر امور خارجه ارمنستان نیز ضمن ابراز تاسف نسبت به کشتار غیرنظامیان در فلسطین افزود: ما از ابتدا تحولات فلسطین و تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای خاتمه این جنگ را پیگیری کرده‌ایم.

آرارات میرزویان با اشاره به اینکه نشست ۳+۳ یک پتانسیل بزرگ برای گفت‌وگوهی منطقه‌ای است، در خصوص برگزاری این نشست ابراز امیدواری کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار