وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

فراجا: بیش از ۷۰۰ هزار تبعه غیرقانونی از کشور خارج شدند

فراجا: بیش از ۷۰۰ هزار تبعه غیرقانونی از کشور خارج شدند فرمانده مرزبانی فراجا گفت: از ابتدای سال ۷۳۸ هزار و ۷۴۹ نفر از اتباع بیگانه که به شکل غیر قانونی وارد کشور شده بودند، از کشور خارج شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمد علی گودرزی در بازدید از مناطق مرزی استان گلستان اظهار داشت: با به‌کارگیری سامانه جدید رصد سوخت شنارو‌های دریایی در آب‌های جنوبی کشور، از قاچاق ۱۸ میلیون لیتر انواع سوخت کشف و ضبط شد.

وی افزود: با استفاده از سیستم‌های الکترونیکی اپتیکی و آموزش نیرو‌های متخصص مرزبانی، امنیت حاکم بر مرز‌های کشور در شرایط پایداری قرار دارد.

سردار گودرزی تصریح کرد: پایش تصویری مرزی در مناطق مختلف کشور در حال انجام است و در این راستا از انواع ابزار‌های جدید مانند دوربین‌های پیشرفته حرارتی، پهپاد‌ها و هلی شات استفاده می‌کنیم.

وی تاکید کرد: در این هفت ماه نخست سال ابتدای سال ۷۳۸ هزار و ۷۴۹ نفر از اتباع بیگانه که به شکل غیر قانونی وارد کشور شده بودند، از کشور خارج شدند.

فرمانده مرزبانی فراجا اظهار کرد: از ابتدای سال جاری، بیش از ۴۳ تن مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان جنوب شرق کشور کشف و ضبط شده که عموما مواد مخدر صنعتی است. همچنین با تلاش‌های نیرو‌های مرزبانی، در همین مدت ۱۶ هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق کشف و ضبط شده است.

وی تاکید کرد: برای تقویت مرزبانی دریایی در گلستان، شناور ۶۰ فوتی حیدر از امروز در آب‌های سرزمینی این استان قرار خواهد گرفت. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار