صدور رای پرونده شرکت رضایت خودرو طراوت نوین / متهم ردیف اول به اعدام محکوم شد اطلاعیه مهم پلیس در خصوص ماه مبارک رمضان صادر شد بارش برف در محور چالوس - کرج / تردد روان است بارش برف و باران در ۱۶ استان از امشب / ورود سامانه بارشی جدید حذف یارانه غذای دانشجویی صحت دارد؟ هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۲/۱۰؛ هشدار کولاک و بهمن در ۱۸ استان سردار رادان: رانندگان پرخطر در نوروز اجازه سفر ندارند یارانه غذای دانشجویی حذف شد؟ / توضیحات وزارت علوم موج جدید بارندگی‌ها از امروز شروع می‌شود بازگشایی زودهنگام جاده چالوس و تهران-شمال محیط‌زیست: وضعیت جسمانی «دلبر»، یوزپلنگ ماده ۱۴ ساله، خوب نیست رئیس سازمان هواشناسی کشور: ۱۵۰۰ پست سازمانی در هواشناسی بلاتصدی است اژه‌ای: نباید با ورود به جنبه‌های خصوصی زندگی سرمایه گذار، مانع تراشی ایجاد کنیم دمای تمامی ایستگاه‌های هواشناسی تهران به زیر صفر رسید درج نشان «قلب» برای اهداکنندگان عضو روی گواهینامه رانندگی

فراجا: بیش از ۷۰۰ هزار تبعه غیرقانونی از کشور خارج شدند

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: از ابتدای سال ۷۳۸ هزار و ۷۴۹ نفر از اتباع بیگانه که به شکل غیر قانونی وارد کشور شده بودند، از کشور خارج شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمد علی گودرزی در بازدید از مناطق مرزی استان گلستان اظهار داشت: با به‌کارگیری سامانه جدید رصد سوخت شنارو‌های دریایی در آب‌های جنوبی کشور، از قاچاق ۱۸ میلیون لیتر انواع سوخت کشف و ضبط شد.

وی افزود: با استفاده از سیستم‌های الکترونیکی اپتیکی و آموزش نیرو‌های متخصص مرزبانی، امنیت حاکم بر مرز‌های کشور در شرایط پایداری قرار دارد.

سردار گودرزی تصریح کرد: پایش تصویری مرزی در مناطق مختلف کشور در حال انجام است و در این راستا از انواع ابزار‌های جدید مانند دوربین‌های پیشرفته حرارتی، پهپاد‌ها و هلی شات استفاده می‌کنیم.

وی تاکید کرد: در این هفت ماه نخست سال ابتدای سال ۷۳۸ هزار و ۷۴۹ نفر از اتباع بیگانه که به شکل غیر قانونی وارد کشور شده بودند، از کشور خارج شدند.

فرمانده مرزبانی فراجا اظهار کرد: از ابتدای سال جاری، بیش از ۴۳ تن مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان جنوب شرق کشور کشف و ضبط شده که عموما مواد مخدر صنعتی است. همچنین با تلاش‌های نیرو‌های مرزبانی، در همین مدت ۱۶ هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق کشف و ضبط شده است.

وی تاکید کرد: برای تقویت مرزبانی دریایی در گلستان، شناور ۶۰ فوتی حیدر از امروز در آب‌های سرزمینی این استان قرار خواهد گرفت. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده