مجوز فراجا برای دسترسی به تصاویر دوربین‌های معابر و بزرگراه‌ها در استان‌ها-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

مجوز فراجا برای دسترسی به تصاویر دوربین‌های معابر و بزرگراه‌ها در استان‌ها

نمایندگان مجلس به فرماندهی انتظامی اجازه دادند به سامانه‌های نظارتی (کنترلی) و مراقبتی هوشمند معابر اصلی، میادین و بزرگراه‌ها در مراکز استان‌ها و کلانشهر‌ها دسترسی داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان در نشست علنی عصر امروز سه شنبه (۲ آبان) مجلس شورای اسلامی در روند بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، بند الحاقی (۳) ماده ۱۰۳ این لایحه تصویب کردند.

در بند الحاقی ۳ این لایحه آمده است: کلیه معابر اصلی، میادین و بزرگراه‌ها در مراکز استان‌ها و کلانشهر‌ها و همچنین جاده‌های اصلی و آزادراه‌ها که با نصب، نگهداری و به روزرسانی سامانه‌های نظارتی (کنترلی) و مراقبتی هوشمند توسط شهرداری‌ها و وزارت راه و شهرسازی تحت پوشش قرار می‌گیرد این سامانه‌ها و دسترسی آن به صورت برخط در اختیار فرماندهی انتظامی قرار گیرد.

هزینه اقدامات فوق درموارد‌ی که توسط شهرداری‌ها انجام می‌پذیرد ازمحل منابع جریمه‌های رانندگی سهم شهرداری‌ها تأمین می‌گردد.

همچنین با توجه به توضیح رئیس مجلس مبنی بر اینکه حکم بند الحاقی ۴ در احکام دائمی برنامه در جزء ۲ و جزء ۵ ماده ۴۶ کاملتر آمده این بند در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار نگرفت.

اهداف کمی سنجه‌های عملکردی اصلاح نظام اداری مشخص شد

نمایندگان با ماده ۱۰۴ لایحه مذکور موافقت کردند.

حسینعلی حاجی دلیگانی در مخالفت با ماده ۱۰۴ با بیان اینکه بسیاری از شاخص‌های قید شده در این ماده در جدول شماره ۱۴ وجود دارد، گفت: یکی دیگر از نکات دارای ایراد این ماده این است که عنوان شده فضای اداری دولتی باید کاهش یابد و این در حالی است که در بسیاری از استان‌ها با کمبود فضای اداری مواجه هستیم.

مهرداد گودرزوند چگینی نیز در موافقت با این ماده یکی از نقاط قوت برنامه هفتم توسعه را وجود شاخص‌ها و سنجه‌های عملکردی برشمرد که برای دولت خط و مشی تعیین می‌کند و گفت: مردم باید بتوانند به صورت غیرحضوری کار خود را انجام دهند که در این ماده به این موارد نیز اشاره شده است.

براساس ماده ۱۰۴ لایحه مذکور؛ دراجرای بند (۲۵) سیاست‌های کلی برنامه هفتم و به منظورتحقق اهداف کمی زیر مطابق با احکام این فصل، اقدام می‌شود. / تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده