اسلامی: چرا آژانس ‌حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم نکرد؟ آیت‌الله ‌لاریجانی: ‌نوسانات شدید ‌بازار ارز و اقتصاد ‌قابل قبول نیست نبوی: جلسه سران قوا سمبل وفاق است ظریف: مهم‌ترین سرمایه این کشور مردم آن هستند پزشکیان: مشکل معیشت مردم با اصلاح رفتار مسئولان قابل حل است اسلامی: در رادیوداروها هم‌پای کشورهای پیشرفته پیش می‌رویم مجلس به دنبال استیضاح کدام وزرای دولت است؟ اختصاص سبد حمایتی برای دهک‌ اول تا هفتم پزشکیان: یارانه‌ها حذف نخواهد شد/ تشریح سیاست ارزی دولت اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد

قالیباف: تا زمانی که لایحه برنامه هفتم در مجلس تصویب نشود، دولت نمی‌تواند بودجه را تنظیم کند

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا زمانی که لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس تصویب نشود، دولت نمی‌تواند لایحه بودجه را به طور کامل تنظیم کند، نحوه و شرایط رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۳ را با توجه به بررسی برنامه هفتم در صحن را توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه 2 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در روند بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، در تذکری با استناد به ماده 182 آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: دولت موظف است لایحه بودجه سالانه کل کشور را در دو بخش تقدیم مجلس کند و طبق این قانون دولت موظف است بخش اول لایحه را تا اول آبان هر سال به مجلس تقدیم کند لذا ضمن تشکر از سازمان برنامه و بودجه به نظر می‌رسد باید قانون هم رعایت شود چرا که ما از همین اکنون دچار مشکل خواهیم شد بنابراین از شما رئیس محترم مجلس می‌خواهم در این رابطه راهنمایی فرمایید و توضیح دهید تا بررسی لایحه بودجه دچار مشکل نشود.

 

بنابراین گزارش، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: متأسفانه لایحه برنامه هفتم توسعه به دلیل بررسی‌ها و بحث‌هایی که به دنبال داشت، با تأخیر به مجلس آمد و ما در مجلس از حداکثر زمان 42 روزه‌ در اختیار استفاده کردیم و اکنون نیز در چهارمین هفته بررسی آن در صحن قرار داریم که همچنان ادامه دارد در حالی که تا برنامه هفتم توسعه تصویب نشود دولت چگونه می‌تواند بودجه را تنظیم کند؟

 

وی افزود: البته از آنجا که مسیر کلان برنامه هفتم روشن شده امیدواریم بتوانیم طی چند روز آینده بررسی آن را تمام کنیم اما ابتدا برنامه باید به دوستان ابلاغ شود تا آنها بتوانند لایحه بودجه را بیاورند لذا هرقدر نمایندگان محترم بیشتر از مباحثی که می‌توان از آنها عبور کرد، بگذرند راحت‌تر به تنظیم بودجه خواهیم رسید./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار