سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

لغو دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با گوترش

لغو دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با گوترش وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دیدار برنامه‌ریزی‌شده خود با دبیرکل سازمان ملل متحد را لغو و اعلام کرد که حالا وقت «رویکرد‌های متعادل» نیست و حماس باید از بین برود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ الی کوهن، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دیدار خود با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد را لغو و اظهار کرد که «رویکرد متعادل» او را برنمی‌تابد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، کوهن در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: با دبیرکل سازمان ملل دیدار نمی‌کنم. بعد از حمله هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) دیگر جایی برای رویکرد متعادل نیست. حماس باید از روی زمین محو شود.

این مقام صهیونیست اظهارات خود را پس از آن مطرح کرد که گوترش پیش‌تر اعلام نمود حمله جنبش مقاومت فلسطین به مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه بی‌دلیل نبوده است؛ زیرا فلسطینیان در ۵۶ سال گذشته تحت اشغال رژیم صهیونیستی قرار داشته‌اند.

این در حالی است که سخنگوی گوترش به اسپوتنیک اعلام کرد که دبیرکل سازمان ملل هنوز خبر رسمی لغو دیدار خود با الی کوهن را دریافت نکرده است.

حماس در ۱۵ مهر حمله گسترده‌ای را علیه مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. اسرائیل در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

جنگ غزه امروز (سه‌شنبه) وارد هجدهمین روز خود شد و بر اساس تازه‌ترین آمار وزارت بهداشت غزه تعداد شهدا به ۵۷۹۱ تن و تعداد زخمی‌ها به بیس از ۱۸۰۰ تن رسیده است.

طبق بیانیه وزارت بهداشت غزه، از بین شهدا ۲۳۶۰ تن کودک و ۱۲۹۲ تن زن هستند. اشغالگران در ساعات گذشته ۴۷ کشتار علیه خانواده‌های فلسطینی انجام دادند که ۷۰۴ شهید برجای گذاشت. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار