ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

لغو دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با گوترش

لغو دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با گوترش وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دیدار برنامه‌ریزی‌شده خود با دبیرکل سازمان ملل متحد را لغو و اعلام کرد که حالا وقت «رویکرد‌های متعادل» نیست و حماس باید از بین برود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ الی کوهن، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دیدار خود با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد را لغو و اظهار کرد که «رویکرد متعادل» او را برنمی‌تابد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، کوهن در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: با دبیرکل سازمان ملل دیدار نمی‌کنم. بعد از حمله هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) دیگر جایی برای رویکرد متعادل نیست. حماس باید از روی زمین محو شود.

این مقام صهیونیست اظهارات خود را پس از آن مطرح کرد که گوترش پیش‌تر اعلام نمود حمله جنبش مقاومت فلسطین به مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه بی‌دلیل نبوده است؛ زیرا فلسطینیان در ۵۶ سال گذشته تحت اشغال رژیم صهیونیستی قرار داشته‌اند.

این در حالی است که سخنگوی گوترش به اسپوتنیک اعلام کرد که دبیرکل سازمان ملل هنوز خبر رسمی لغو دیدار خود با الی کوهن را دریافت نکرده است.

حماس در ۱۵ مهر حمله گسترده‌ای را علیه مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. اسرائیل در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

جنگ غزه امروز (سه‌شنبه) وارد هجدهمین روز خود شد و بر اساس تازه‌ترین آمار وزارت بهداشت غزه تعداد شهدا به ۵۷۹۱ تن و تعداد زخمی‌ها به بیس از ۱۸۰۰ تن رسیده است.

طبق بیانیه وزارت بهداشت غزه، از بین شهدا ۲۳۶۰ تن کودک و ۱۲۹۲ تن زن هستند. اشغالگران در ساعات گذشته ۴۷ کشتار علیه خانواده‌های فلسطینی انجام دادند که ۷۰۴ شهید برجای گذاشت. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار