هوای تهران چهار درجه سرد می‌شود احتمال تعطیلی پاساژ علاءالدین کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴

نارضایتی معلمان بازنشسته بدلیل عدم پرداخت معوقات و رتبه بندى

جمعی از بازنشستگانِ آموزش و پرورش می‌گویند: مهرماه تمام شد و وعده‌ی زیر محقق نشد. در سنواتِ گذشته، پاداش پایان خدمت بازنشستگانِ آموزش و پرورش مهر و شهریورماه پرداخت می‌شد، اما امسال هنوز این اتفاق نیفتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۴۵
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمعی از بازنشستگان آموزش و پرورش در تماس با ایلنا، از عدم پرداختِ پاداش بازنشستگی خود خبر دادند. این در حالی است که وزیر آموزش و پرورش چندی پیش از پرداختِ پاداش بازنشستگان تا مهرماه خبر داد.

این بازنشستگان به صحبت‌های وزیر آموزش و پرورش اشاره می‌کنند و می‎گویند: مهرماه تمام شد و وعده‌ی زیر محقق نشد. در سنواتِ گذشته، پاداش پایان خدمت بازنشستگانِ آموزش و پرورش مهر و شهریورماه پرداخت می‌شد، اما امسال هنوز این اتفاق نیفتاده است.

یکی از این بازنشستگان که فروردین ماه ۱۴۰۱ بازنشست شده می‌گوید: اول آبان ماه ۱۴۰۲ است و نه معوقاتِ رتبه‌بندی و نه پاداش ما را پرداخت کرده‌اند.

این بازنشسته می‌گوید: حدود ۱۷ ماه از بازنشستگیِ من می‌گذرد و کسی پاسخگو نیست. آموزش و پرورش صندوق بازنشستگی کشوری را مقصر می‌داند و صندوق کشوری، آموزش و پرورش را و کسی به ما پاسخ نمی‌دهد. گاهی هم می‌گویند بودجه نداریم.

او می‌گوید: بعد از سی سال می‌خواهیم پاداشی بگیریم تا به زخم زندگی بزنیم، اما معلوم نیست چه زمانی قرار است این پاداش را پرداخت کنند. / روزنو

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرجی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۳
0
0
سلام من بیمار صعب العلاج هستم و تیر ماه 401 بازنشسته شده ام .پس از گذشت 15ماه هنوز پاداش ما پرداخت نشده و حتی معوقات رتبه بندی هم پرداخت نشد ه است ما با این شرایط سخت و بیماری چه باید بکنیم.کسی هم پاسخگو ی ما نیست.
سید حسین حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۶
0
0
سلام من یک فرهنگی واز بندرعباس مزاحم میشم بعد از سی سال کار بعد از اعتراض به اولین رتبه‌بندی وکامل کردن مدارک ارسال آن هنوز رتبه من مشخص نیست و در سیستم میزند پرونده به .....ارسال شد کی دیگه ؟
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار