توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضاییه: وضعیت کشور پس از جنگ بسیار امیدبخش است و در وضعیت مطلوبی قرار داریم نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد برکناری ۲ مدیر و لغو قرارداد یک پیمانکار در شهرداری قزوین در پی حواشی اخیر برخورد با دستفروشان صدور هشدار دریایی سطح زرد در مازندران؛ شنا و صید از پنجشنبه ممنوع شد تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جاده های شمالی / جاده چالوس یک‌طرفه شد دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد کلاهبرداری ۳ نفر در پوشش مأموران اداره آب خوزستان در محاصره گرمای سوزان؛ شوش با ۴۹ درجه در صدر سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند سامانه انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری ۱۴۰۴ فعال شد ترافیک پرحجم در محور‌های مواصلاتی مازندران/ محدودیت اعمال نمی‌شود گردوخاک شدید در راه است؛ طوفان غبار ۳ روزه ایران را فرا می‌گیرد دادستان قزوین: برای واقعه درگیری ماموران شهرداری در بلوار شهید سلیمانی پرونده تشکیل و طرفین احضار شدند کسری ۹۰ میلیمتری بارش‌ها/بحران کم بارشی در ۴۶۵ شهر کشور

نهاده های دامی که خوراک انسان‌ها می شود!

حسینعلی حاجی‌دلیگانی به وزیر کشاورزی نسبت به استفاده نهاده های دامی وارداتی در تولید محصولاتی از قبیل پفک و نوشابه تذکر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تنها یک روز از اظهارات بحث برانگیز عیسی کلانتری مبنی بر اختصاص بخش بزرگی از واردات به محصولات تراریخته سپری شده که امروز حسینعلی حاجی دلیگانی در تذکر مرتبط به وزیر کشاورزی خواستار مقابله با استفاده نهاده های دامی در تولیداتی از قبیل پفک و نوشابه شده است.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر به محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی به خاطر مصرف ذرت‌های وارداتی با عنوان نهاده دامی آن هم با ارز دولتی برای خوراک انسان در تولید پفک و نوشابه تذکر داد.

 

متن کامل تذکر حاجی دلیگانی به وزیر جهاد کشاورزی به شرح زیر است:

 

خلاصه تذکر: ذرت وارداتی با ارز 4200 تومانی که برای مصرف و نهاده‌های دامی وارد کشور می‌شود چرا در صنایع تولید نوشابه و پفک مصرف می‌شود.

 

شرح تذکر:

 

جناب آقای وزیر

 

سالیانه میزان واردات ذرت با ارز 4200 تومان جهت مصرف نهاده‌های دامی در حدود 4 میلیون تومان می‌باشد که از این میان حدود 800 هزار تن در صنایع تبدیلی فروکتوز جهت نوشابه و نوشیدنی‌ها و فرآورده‌های اکسترودری نظیر اسنک و پفک مصرف می‌گردد و متاسفانه اختصاص ارز تاکنون لغو نشده است و علی‌رغم مخالفت کارشناسان متاسفانه تا این لحظه توقف واردات برای صنعت نوشابه، آبمیوه، اسنک و پفک با ارز دولتی صورت نپذیرفته است. واردات بی‌رویه ذرت و تخصیص یارانه و ارزهای دولتی تمامی صنایع مصرف‌کننده آرد گندم نظیر واحدهای تولید نشاسته و گلوکز صنایع ماکارونی را از نظر عدم توجه به تامین ماده اولیه با قیمت مناسب در آستانه ورشکستگی، تعطیلی و بیکاری هزاران کارگر ایرانی قرار داده است. چرا با توجه به اوضاع اقتصادی کشور و لزوم توجه به حمایت همه‌جانبه از تولید در زمینه حمایت تفاوت و تبعیض فاحش وجود دارد، چرا کارهای نادانسته باعث تعطیلی و سقوط بعضی دیگر از صنایع غذایی کشور می‌شوید.

 

عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست روز گذشته در حاشیه سومین همایش بین المللی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی در جمع خبرنگاران گفته بود: روغن نباتی، ذرت، سویا و در مواردی حتی گوشت‌هایی که وارد می‌کنیم تغذیه شده از محصولات تراریخته هستند.

 

وی با اشاره به اینکه این محصولات را وارد و مصرف می‌کنیم، اظهار داشت: قسمتی از مرغ، گوشت و روغن نباتی ما محصولات تراریخته هستند.

 

کلانتری با اشاره به اینکه تقریبا ۸۰ درصد واردات روغن نباتی ما تراریخته است گفت: بیش از ۹۰ درصد واردات سویا و کنجاله سویا نیز تراریخته است، همچنین بیش از ۷۰ درصد واردات ذرت نیز تراریخته است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار