گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

کمین نیرو‌های القسام برای نظامیان اسرائیلی در نوار غزه

نیرو‌های گردان‌های عزالدین القسام با انجام یک عملیات هلی‌برن، نظامیان صهیونیستی را در کمین خود در شمال نوار غزه گرفتار کردند و چندین نفر از آنان را از پای درآوردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های عزالدین القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- امروز یکشنبه خبر داد که با نظامیان رژیم صهیونیستی در اطراف مقر نظامی «ایرز» واقع در شمال نوار غزه درگیر شدند.

القسام تأکید کرد که در جریان این درگیریها، چند خودروی نظامی صهیونیست‌ها در غرب این مقر نظامی آتش گرفت و شماری از سربازان داخل در آن نیز کشته شدند.

شبکه «قدس» درباره جزئیات این عملیات، گزارش داد، گردان‌های القسام از نخستین ساعات صبح، چندین بار نیرو‌های صهیونیستی را که در شمال غرب «بیت لاهیا» و اطراف نوار غزه نفوذ کرده بودند، هدف قرار دادند.

به گزارش این شبکه، یک گروه از ارتش صهیونیستی در غرب ایرز، در کمین نیرو‌های القسام گرفتار شدند و هدف موشک‌های ضد زره و تیراندازی گسترده قرار گرفتند که در پی آن، خودرو‌های نظامی صهیونیست‌ها منهدم شد و سربازان هم کشته شدند.

بنا بر این گزارش، نیرو‌های القسام موفق شدند پشت خطوط دفاعی دشمن صهیونیستی عملیات هلی‌برن انجام دهند و به شدت با صهیونیست‌ها درگیر شوند و شماری از آنان را از پای درآورند.

رسانه‌های اسرائیلی نیز که مطابق معمول سعی در لاپوشانی این مسئله داشتند، خبر دادند که یک «حادثه امنیتی» در مقر ایرز صورت گرفته است، ولی هیچ جزئیاتی ارائه نکردند.

نیرو‌های القسام همچنین در شمال غرب بیت لاهیا، نظامیان صهیونیست را با خمپاره‌های «یاسین-۱۰۵» هدف قرار دادند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار