ادعای عجیب «بن گویر» درباره ساکنان غزه خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند واکنش ترامپ به پیام قالیباف درباره افشای «کد آشوب» رد ادعای مطرح‌شده درباره روابط ایران و چین فرود اضطراری هواپیمای حامل وزیر امنیت داخلی آمریکا شکست مذاکرات امنیتی اسرائیل با دولت سوریه دبیرکل نجبا: بعد از ۳۰ سپتامبر جنازه اشغالگران را به آمریکا پس می‌فرستیم گزارش آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران: نیرو‌های مسلح پایگاه‌های نظامی آمریکا را مورد ضربات دفاعی و کوبنده خود قرار دادند صدای انفجار در اردن و اصابت موشک به پایگاه آمریکا

استفاده هواپیماهای آمریکا از پایگاه‌های هوایی اردن برای کمک به تل آویو تکذیب شد

استفاده هواپیماهای آمریکا از پایگاه‌های هوایی اردن برای کمک به تل آویو تکذیب شد ارتش اردن عصر یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای هرگونه استفاده از پایگاه‌های این کشور توسط آمریکا برای کمک به رژیم صهیونیستی را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۰۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش اردن گزارش‌ها مبنی بر استفاده از پایگاه‌های هوایی این کشور توسط هواپیماهای نظامی آمریکا و کمک رسانی به رژیم صهیونیستی را رد کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ارتش اردن عصر یکشنبه گزارش‌ها مبنی بر استفاده هواپیماهای آمریکایی از پایگاه های هوایی این کشور را برای تامین تسلیحات ارتش رژیم اسرائیل رد کرد.

 

وزیر خارجه اردن نیز اخیرا در سخنانی گفت که بمباران مدارس، مساجد و کلیساها و تخریب آن بر سر غیرنظامیان در غزه، اسمش دفاع از خود نیست و شورای امنیت یا در ایجاد صلح و امنیت در غزه موفق می‌شود یا اینکه باید بگوید اسرائیل حق و حقوقی دارد که هیچ کس دیگری ندارد.

 

«ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن روز سه‌شنبه گفت که بمباران مدارس، مساجد و کلیساها و تخریب آن بر سر غیرنظامیان، اسمش دفاع از خود نیست. وی در ادامه سخنانش گفت: «باید تلاش کرد که این جنگ، آخرین جنگ علیه غزه باشد».

 

الصفدی اضافه کرد: «اشغالگری باید پایان یابد و صلح عادلانه و فراگیر بر اساس راه حل دو دولت ایجاد شود».

 

وزیر خارجه اردن افزود: «یا شورای امنیت در ایجاد عدالت و صلح موفق می‌شود یا آنکه می‌گوید اسرائیل حق و حقوقی دارد که هیچ کس دیگری ندارد.»

 

وزارت بهداشت غزه عصر یکشنبه در تازه‌ترین آمار از شهدای غزه اعلام کرد که شمار شهدا تاکنون به ۸۰۰۵ نفر رسیده است که بیش از سه هزار نفر آن را کودکان تشکیل می‌دهند. به گفته «أشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه رژیم صهیونیستی طی ۲۳ روز گذشته ۵۷ مرکز درمانی را هدف قرار داده است و فعالیت ۱۲ بیمارستان و ۳۲ مرکز درمانی به دلیل بمباران یا کمبود دارو متوقف شده است.


القدره تصریح کرد که رژیم اشغالگر همچنان به تهدیدات آشکار علیه بیمارستان‌ها ادامه می‌دهد و حدود ۱۰۰ هزار نفر از کادر درمان، بیماران، زخمی‌ها و آوارگان را در دایره هدف قرار داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار