عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

کلورلی: برای توقف موقت درگیری‌ها در غزه تلاش می‌کنیم

وزیر خارجه انگلیس در ادامه موضع لندن گفت این کشور در تلاش برای توقف موقت درگیری‌ها در نوار غزه به منظور رسیدن کمک‌های بشردوستانه به مردم این منطقه است اما از درخواست برای آتش‌بس خودداری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس امروز دوشنبه (۳۰ اکتبر، هشتم آبان) گفت لندن در تلاش است تا توقف موقت درگیری‌ها در نوار غزه را به منظور رسیدن کمک‌های بشردوستانه بیشتر به فلسطینی‌های در حصر در این منطقه ترتیب دهد.

 

از زمانی که رژیم موقت صهیونیستی بمباران این منطقه پرجمعیت فلسطینی را آغاز کرده، کمک رسانی به غزه متوقف شده است. کلورلی در محل اقامت سفیر بریتانیا در امارات به رویترز گفت کمک‌های بشردوستانه به تدریج به غزه می‌رسد اما باید حجمش به میزان قابل توجه افزایش یابد. کلورلی قرار است اواخر امروز با همتای اماراتی خود دیدار کند.

 

وی توضیح داد: «ما به طور گسترده با مصری‌ها، اسرائیلی‌ها و سایرین در حال کار هستیم تا یک توقف بشردوستانه داشته باشیم، توقف موقت تا بتوانیم کمک‌های بشردوستانه را به افراد نیازمند برسانیم». به نوشته رویترز، دیپلمات ارشد انگلیس اما خواستار آتش‌بس کامل نشد.

 

رژیم صهیونیستی درخواست‌های بین‌المللی از جمله از سوی سازمان ملل را برای توقف بشردوستانه بمباران غزه که به گفته مقام‌های وزارت بهداشت فلسطین یک میلیون نفر را آواره و بیش از هشت هزار نفر را شهید کرده، رد کرده است.

 

پیش‌تر، سخنگوی «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس گفت بریتانیا وقفه بشردوستانه درگیری در غزه برای تسهیل ارسال کمک به این منطقه را بررسی می‌کند اما خواهان آتش‌بس کلی نیست زیرا به ادعای او، «تنها به نفع حماس» خواهد بود. وی تاکید کرده بود وقفه‌های بشردوستانه موقتی و دامنه آن محدود است.

 

با وجود حمایت مقامات انگلیسی از اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، هزاران نفر از معترضان به جنایت صهیونیست‌ها در نوار غزه، شنبه ۲۸ اکتبر، ششم آبان در حمایت از مردم فلسطین در خیابان‌های لندن تظاهرات برپا کردند و خواستار آتش‌بس فوری در غزه شدند./ فارس

ارسال نظر