تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

آمریکا یک بمب هسته‌ای ۲۴ برابر قدرتمندتر از بمب هیروشیما می‌سازد

قصد دارد نسخه جدیدی از بمب هسته‌ای B۶۱ را که قدرت تخریبی آن ۲۴ برابر بمب پرتاب‌شده در هیروشیما است بسازد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده قصد دارد نسخه جدیدی از بمب هسته‌ای B۶۱ را که قدرت تخریبی آن ۲۴ برابر بمب پرتاب‌شده در هیروشیما است بسازد.

طبق گزارش راشاتودی، وزارت دفاع آمریکا در یک بیانیه مطبوعاتی روز جمعه گفت که به دنبال دریافت مجوز و بودجه از کنگره برای ساخت این بمب است.

در گزاره‌برگی که به همراه این بیانیه منتشر شده آمده است این بمب که B-۶۱-۱۳ نام دارد قدرت انفجاری معادل بمب B۶۱-۷ خواهد داشت و قرار است جایگزین این بمب شود.

بمب B۶۱-۷ دارای قدرت انفجاری حداکثر معادل ۳۶۰ کیلوتن است که باعث می‌شود این بمب ۲۴ برابر قدرتمندتر از بمب «پسر کوچک» باشد. پسر کوچک بمب ۱۵ کیلوتنی بود که هیروشیما را با خاک یکسان کرد.

بمب B۶۱-۷ قدرتمندترین بمب هسته‌ای در زرادخانه هسته‌ای آمریکا نیست. قدرتمندترین بمب آمریکا B۸۳ است که قدرت انفجار آن ۱.۲ مگاتن تی‌ان‌تی است.

با وجود این، قدرتمندترین بمب هسته‌ای که تا به حال آزمایش شده توسط اتحاد جماهیر شوروی ساخته شده است. این بمب که در سال ۱۹۶۱ منفجر شد قدرت انفجاری معادل ۵۸ مگاتن داشت که معادل ۱۵۰۰ بمب هیروشیما است.

جان پلامپ، دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست‌های فضایی گفت: «اعلانیه امروز نشان‌دهنده تغییر در فضای امنیتی و افزایش تهدید‌ها از دشمنان بالقوه است.»

بیانیه وزارت دفاع آمریکا کمتر از دو هفته بعد از انجام یک انفجار زیر زمینی در سایت آزمایش هسته‌ای آمریکا در نوادا صادر شده است. این آزمایش اولین انفجار اتمی آمریکا از اوایل دهه ۱۹۹۰ بود. / فارس

ارسال نظر