عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

عمان خواستار محاکمه اسرائیل شد

وزیر امور خارجه عمان با تاکید بر اینکه عملیات زمینی رژیم اشغالگر در نوار غزه، به بهانه «دفاع از خود» قابل پذیرش نیست، تصریح کرد: از جامعه جهانی می‌خواهیم تا اسرائیل را به دلیل هدف قرار دادن غیرنظامیان مورد پیگرد و محاکمه قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر. «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان امروز سه‌شنبه، ۳۱ اکتبر طی سخنانی درباره وضعیت نوار غزه تصریح کرد: ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که اسرائیل را به دلیل هدف قرار دادن غیرنظامیان در غزه مورد پیگرد و محاکمه قرار دهد.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «الجزیره»، البوسعیدی در رد حملات هوایی اشغالگران به مردم غزه، تاکید کرد: تاریخ به ما آموخته است که نمی‌توان به بهانه دفاع از خود، نسل کشی و هدف قرار دادن مردم بی گناه را توجیه کرد.

 

وزیر امور خارجه اردن ادامه داد: ممانعت از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به ساکنان نوار غزه، طبق قوانین بین‌المللی جرم است.

 

کشور عمان هم مانند بسیاری کشورهای عربی و اسلامی، تحرکات زمینی اشغالگران در مرزه با غزه را محکوم و البوسعیدی تصریح کرد: اقدام نظامی اسرائیل برای دفاع از خود، ضروری نیست و همه کشورها هدف قرار دادن غیرنظامیان را محکوم می‌کنند.

 

وزارت خارجه عربستان سعودی روز شنبه، ۲۸ اکتبر با انتشار بیانیه‌ای، نگرانی شدید ریاض در خصوص تشدید تنش نظامی صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین را ابراز و تاکید کرده بود: پادشاهی سعودی با هر گونه عملیات زمینی انجام شده توسط اسرائیل را محکوم و تقبیح می‌کند؛ زیرا این عملیات موجب تهدید جان غیرنظامیان فلسطینی شده است.

 

امروز و در بیست و پنجمین روز از حملات ارتش رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، اشغالگران مدعی تداوم تحرکات زمینی خود در اطراف نوار غزه هستند و اذعان می‌کنند قصد گسترش عملیات را دارند؛ جنبش مقاومت اسلامی حماس هم در پاسخ به جنایات تل‌آویو، به حملات موشکی خود علیه شهرک‌های اشغالی ادامه می‌دهد./ فارس

ارسال نظر