دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

یک نشانه ساده و اولیه برای تشخیص اوتیسم و بیش فعالی در کودکان

یک نشانه ساده و اولیه برای تشخیص اوتیسم و بیش فعالی در کودکان کودکانی که در معرض خطر ژنتیکی اختلال طیف اوتیسم قرار دارند، احتمالا ساعت‌ها در روز را به تماشای صفحه نمایش خود می‌گذرانند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر. محققان همچنین دریافتند که کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه / بیش فعالی با افزایش سن به تدریج تماشای صفحه نمایش در آنها افزایش می‌یابد.

 

دکتر «ناگاهید تاکاهاشی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ناگویا در ژاپن، می‌گوید: «در حالی که استفاده طولانی مدت از صفحه نمایش در دوران کودکی به عنوان علت اوتیسم و اختلال بیش فعالی مطرح شده است، نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که برخی افراد ممکن است به لحاظ ژنتیکی به استفاده از صفحه نمایش به دلیل اوتیسم تمایل داشته باشند.»

 

او در ادامه اضافه کرد: «زمان تماشای صفحه نماشگر ممکن است نشانه اولیه اوتیسم باشد، نه یک علت، زیرا کودکان مبتلا به اوتیسم اغلب بیشتر جذب اشیا می‌شوند تا افراد.»

 

بیشتر مردم زمان بیشتری را صرف دستگاه‌های دیجیتالی از جمله گوشی‌های هوشمند، رایانه‌ها، تلویزیون و سیستم بازی‌های ویدئویی می‌کنند. محققان گفتند که این امر به ویژه برای کودکان مبتلا به اختلالات رشد عصبی صادق است.

 

محققان دریافتند کودکانی که احتمال ژنتیکی بالاتری در ابتلاء به اوتیسم دارند، از اوایل دوران کودکی به مدت طولانی‌تری از صفحه نمایش استفاده می‌کنند- به اندازه ۴ ساعت در روز. آنها همچنین دریافتند که کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی، با افزایش سن بیشتر و بیشتر از صفحه نمایش استفاده می‌کنند.

 

تاکاهیشی گفت: «به طور کلی، افرادی که در معرض خطر ژنتیکی اوتیسم قرار دارند، ۱.۵ برابر بیشتر در گروهی قرار می‌گیرند که حدوداً سه ساعت در روز از صفحه نمایش استفاده می‌کنند و ۲.۱ برابر بیشتر در گروهی با بیش از چهار ساعت تماشای صفحه نمایش قرار می‌گیرند.»

 

او گفت: «نتایج ما نشان می‌دهد که کودکان در معرض خطر بیش‌فعالی در معرض خطر تماشای بیش از حد صفحه نمایش هستند.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار