صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

دستگیری دلالان ارزی در پایتخت

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از دستگیری ۲ نفر از دلالان ارزی که اقدام به صدور حواله‌جات غیرقانونی ارز می‌کردند، خبر داد. رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف محل فعالیت غیرمجاز ارزی خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف محل فعالیت غیرمجاز ارزی خبرداد.

 

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری گفت: در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی پیش‌دستانه در مبارزه با اخلالگران بازار ارز و پی کسب خبر مبنی بر فعالیت غیر مجاز ارزی توسط افرادی در دفتری در خیابان شریعتی، عوامل این پلیس مبادرت به شناسایی و دستگیری ۲نفر از فعالان غیرمجاز ارزی کردند که به صورت گسترده در کار حوالجات غیرقانونی ارز بودند.

 

سرهنگ افشاری افزود: در بازرسی از دفتر کار این افراد که فاقد هرگونه جواز کسب و تابلو بود مقدار ۷۳۳.۱۵۹ واحد انواع ارز، ۱۲قطعه انواع سکه، لپ تاپ، آی پد، گوشی تلفن همراه، پول شمار، ترازوی دیجیتال و تعداد زیادی اسناد و مدارک و مستندات مربوط به فعالیت غیرمجاز ارزی و طلا کشف شد که پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و متهمان به مرجع قضائی معرفی شدند.

 

این مقام انتظامی با بیان اینکه افراد باید معاملات اعم از خرید و فروش اموال منقول و غیرمنقول را بصورت شفاف با پول رایج کشور و با اسناد اعتباری اعم از چک و ... انجام داده و از دریافت هرگونه ارز خارجی که منشأ آن نامشخص است خودداری کنند گفت: شهروندان درصورت مشاهده هرگونه موارد مشابه با این پلیس به شماره های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار