رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

کلاهبرداری ۲ میلیاردی با ترفند اخذ ویزا

سردار علی ولی‌پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در شرق استان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر. سردار علی ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره کلاهبرداری و وصول شکایت شاکی به پلیس، موضوع رسیدگی به این پرونده در اختیار تیمی زبده از کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

 

وی افزود: خانم میانسالی به اداره سیزدهم مراجعه و اظهار داشت؛ از طریق یکی از شبکه‌های فضای مجازی فردی که مدعی بود مهندس کشتی است آشنا شده است و و ارتباط وی با متهم به قصد ازدواج تداوم یافته است تا اینکه در این فاصله متهم با اطلاع از اینکه پسر این زن میانسال در شهر تورنتو کانادا زندگی می‌کند و این زن نیز قصد عزیمت به تورنتو را دارد ولیکن قادر به اخذ ویزای توریستی برای دخترش که با وی زندگی می‌کند نیست خودش را مهندس کشتی و ساکن تورنتو معرفی کرده ست و مدعی بوده که می‌تواند با روابطی که در کشور کانادا دارد برای وی ویزا دریافت کند.

 

این مقام انتظامی در ادامه تصریح کرد: شاکی در ادامه گفت حدود ۴۰ روز بعد متهم طی تماس تلفنی به وی اعلام می‌کند که از ترکیه به تهران آمده و با قطار به شیراز می‌رود تا به اتفاق شاکیه و دخترش به کانادا عزیمت نمایند و شاکیه را مجاب به تبدیل کل دارایی هایش به دلار و یورو می‌کند. بعد از انجام این کار متهم به نزد مال باخته مراجعه و با تحویل دو برگ بلیط که بعداً مشخص می‌شود جعلی بوده اند، با جلب اعتماد، شاکی کلیه دلار‌ها و سکه‌های خود را در اختیار متهم قرار می‌دهد و پس از آن متهم متواری می‌گردد.

 

سردار ولی پور گودرزی در ادامه عنوان کرد: کارآگاهان با توجه به وجود سرنخ‌هایی با استفاده از اقدامات اطلاعاتی و روش‌های نوین کشف جرم هویت و محل تردد متهم را مشاهده و مخفیگاه وی را در شرق استان تهران شناسایی می‌کنند و کارآگاهان با تیزهوشی کامل موفق شدند علی رغم مقاومت متهم، وی را دستگیر و به اداره سیزدهم پلیس آگاهی انتقال دهند.

 

وی در پایان با بیان اینکه متهم پس از دستگیری به ارتکاب جرم و کلاهبرداری اعتراف نمود، خاطرنشان کرد: متهم با صدور قرار قانونی از سوی مراجع قضایی، به زندان منتقل شد و کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر