ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

کشتی‌های جنگی رژیم صهیونیستی راهی دریای سرخ شدند

کشتی‌های جنگی رژیم صهیونیستی راهی دریای سرخ شدند یک روز پس از اعلام ارتش رژیم اشغالگر مبنی بر پرتاب یک موشک زمین به زمین از دریای سرخ به سمت سرزمین‌های اشغالی، تل‌آویو از استقرار کشتی‌های نظامی خود در این منطقه و به منظور«تقویت اقدامات دفاعی» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه، اول نوامبر از استقرار کشتی‌های نظامی خود در دریای سرخ به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای «تقویت اقدامات دفاعی در این منطقه» خبر داد.

 

طبق گزارش خبرگزاری «آناتولی»، ارتش رژیم اشغالگر در بیانیه‌ای اعلام کرد: بر اساس ارزیابی وضعیت و در چارچوب تقویت تلاش‌های دفاعی در منطقه، روز گذشته (سه‌شنبه) ناوهای متعلق به نیروی دریایی اسرائیل وارد منطقه دریای سرخ شدند.

 

رادیو ارتش رژیم اشغالگر روز گذشته گزارش داد: یک پهپاد بر فراز آسمان «ایلات» رصد شده که موجب فعال شدن پدافند هوایی ارتش شد؛ دقایقی بعد یک پهپاد انتحاری را که احتمالا از یمن ارسال شده، پیش از رسیدن به ایلات، سرنگون کردیم.

 

رسانه‌های عبری در این باره اعلام کرده بودند: این پهپاد که از جانب دریای سرخ آمده، در ایلات واقع در جنوبی‌ترین منطقه اسرائیل رهگیری و بر فراز دریای سرخ و در خارج از آسمان ایلات ساقط شده است.

 

سرتیپ «یحیی سریع»، سخنگوی نظامی جنبش انصارالله یمن ساعاتی بعد پرتاب چند فروند موشک بالستیک و پهپاد از یمن به مواضع اسرائیلی را تایید کرد.

 

پایگاه اینترنتی شبکه «العربیه» دیروز در گزارشی نوشت: ارتش اسرائیل امروز برای اولین بار از زمان آغاز جنگ، از سامانه پدافند هوایی «آرو» برای رهگیری موشکی که از منطقه دریای سرخ پرتاب شده بود، استفاده کرد؛ این یکی از کارآمدترین سامانه‌های دفاعی در جهان است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار