جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

وحیدی: جامعه جهانی در برابر سیاست کوچ اجباری مردم غزه بایستد

وزیر کشور گفت: امروز در غزه شاهد موج بی‌خانمانی و کشتار مردم بی دفاع و مظلوم هستیم و رژیم صهیونیستی حتی اعلام کرده که قصد کوچ اجباری مردم این منطقه را دارد که این یک حرکت ضد بشری است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد وحیدی وزیر کشور عصر چهارشنبه در نشست مدیران کل مدیریت بحران استان‌های سراسر کشور که با حضور " لالینی ویراسامی" رئیس نمایندگی سازمان بین‌المللی مهاجرت در ایران برگزار شد، بیان کرد: حضور مسئولان سازمان بین‌المللی مهاجرت در این نشست یادآور یکی از مهمترین مشکلات امروزی منطقه یعنی آوارگان و مهاجران است.

وی با تاکید براینکه این مشکل براثر سیاست‌های غلط غربی‌ها ایجاد شده و بخشی زیادی از بار آن بر دوش جمهوری اسلامی ایران افتاده است، گفت: مهاجرت نزدیک به پنج میلیون نفر به ایران ناشی از سیاست‌های غلط و جنایت‌بار غربی‌ها به‌ویژه آمریکایی‌ها است.
وزیر کشور یادآور شد: امروز در غزه شاهد موج بی‌خانمانی و کشتار مردم بی دفاع و مظلوم هستیم و رژیم صهیونیستی حتی اعلام کرده که قصد کوچ اجباری مردم این منطقه را دارد که این یک حرکت ضد بشری است.

وحیدی تاکید کرد: باید سیاست قوی‌تری در مقابله با مهاجرت‌های نامعقول که به‌خاطر سیاست‌های جنایت‌بار غربی‌ها به‌ویژه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها رخ داده، اتخاذ شود.

لالینی ویراسامی رئیس نمایندگی سازمان بین المللی مهاجرت در ایران نیز در این نشست که در سالن شهید رجایی وزارت کشور برگزار شد، از مهمان‌نوازی جمهوری اسلامی در پذیرش مهاجران افغانستانی قدردانی کرد.

وی در سخنان خود خواستار افزایش نشست‌های کارشناسی برای برطرف کردن فشار ناشی از موج مهاجرت‌ها بر ایران شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار