پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

وحیدی: جامعه جهانی در برابر سیاست کوچ اجباری مردم غزه بایستد

وزیر کشور گفت: امروز در غزه شاهد موج بی‌خانمانی و کشتار مردم بی دفاع و مظلوم هستیم و رژیم صهیونیستی حتی اعلام کرده که قصد کوچ اجباری مردم این منطقه را دارد که این یک حرکت ضد بشری است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد وحیدی وزیر کشور عصر چهارشنبه در نشست مدیران کل مدیریت بحران استان‌های سراسر کشور که با حضور " لالینی ویراسامی" رئیس نمایندگی سازمان بین‌المللی مهاجرت در ایران برگزار شد، بیان کرد: حضور مسئولان سازمان بین‌المللی مهاجرت در این نشست یادآور یکی از مهمترین مشکلات امروزی منطقه یعنی آوارگان و مهاجران است.

وی با تاکید براینکه این مشکل براثر سیاست‌های غلط غربی‌ها ایجاد شده و بخشی زیادی از بار آن بر دوش جمهوری اسلامی ایران افتاده است، گفت: مهاجرت نزدیک به پنج میلیون نفر به ایران ناشی از سیاست‌های غلط و جنایت‌بار غربی‌ها به‌ویژه آمریکایی‌ها است.
وزیر کشور یادآور شد: امروز در غزه شاهد موج بی‌خانمانی و کشتار مردم بی دفاع و مظلوم هستیم و رژیم صهیونیستی حتی اعلام کرده که قصد کوچ اجباری مردم این منطقه را دارد که این یک حرکت ضد بشری است.

وحیدی تاکید کرد: باید سیاست قوی‌تری در مقابله با مهاجرت‌های نامعقول که به‌خاطر سیاست‌های جنایت‌بار غربی‌ها به‌ویژه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها رخ داده، اتخاذ شود.

لالینی ویراسامی رئیس نمایندگی سازمان بین المللی مهاجرت در ایران نیز در این نشست که در سالن شهید رجایی وزارت کشور برگزار شد، از مهمان‌نوازی جمهوری اسلامی در پذیرش مهاجران افغانستانی قدردانی کرد.

وی در سخنان خود خواستار افزایش نشست‌های کارشناسی برای برطرف کردن فشار ناشی از موج مهاجرت‌ها بر ایران شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار