شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

کاخ سفید: نمی‌خواهیم درگیری‌ها به لبنان کشیده شود

کاخ سفید در واکنش به سخنان اخیر سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله از این گروه خواست تا از درگیری میان حماس و رژیم صهیونیستی بهره‌برداری نکند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۲ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاخ سفید با بیان اینکه حزب‌الله نباید از جنگ در غزه بهره‌برداری کند، اعلام کرد که واشنگتن خواستار کشیده شدن درگیری‌ها به لبنان نیست.

نصرالله ساعاتی پیش در سخنرانی خود گفت: این آمریکاست که باید بهای تجاوزش را بپردازد.

نصرالله عنوان داشت: وظیفه هر فرد آزاده و شریف در این دنیا این است که حقیقت‌ها را در نبرد افکار عمومی بیان کند؛ نبردی که دشمن با دروغ، تحریف و گمراه‌سازی وارد آن شده است. نبرد طوفان الاقصی یک نبرد انسانی در مقابل وحشی‌گری و ددمنشی ایالات متحده، انگلیس و اسرائیل است.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: به آمریکایی‌ها می‌گوییم که تهدید و تلاش برای ترساندن ما و نیرو‌های مقاومت در منطقه ما، فایده‌ای نخواهد داشت.

وی افزود: من به دشمن صهیونیستی نسبت به دست اندازی هشدار می‌دهم که به برخی از شهروندان در لبنان رسیده است و این مساله ما را به معادله غیرنظامی در مقابل غیرنظامی باز خواهد گرداند.

دبیرکل حزب‌الله تاکید کرد: احتمال سوق یافتن جبهه لبنان به سمت یک نبرد گسترده یک احتمال واقعی است و دشمن باید بر روی آن کاملاً محاسبه کند.

سید حسن نصرالله افزود: عملیات مقاومت در جنوب به دشمنی که ممکن است به حمله یا انجام عملیات پیش‌دستانه فکر کند، می‌گوید که بزرگترین حماقت را در تاریخت مرتکب خواهی شد.

دبیرکل حزب الله عنوان داشت: این صحنه‌ها در غزه باعث می‌شود که ایمان و باور ما نسبت به لزوم به چالش کشیدن و تسلیم نشدن بیشتر شود؛ حالا هر چقدر هم جانفشانی‌ها و چالش‌ها زیاد باشد. / ایسنا

ارسال نظر