کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند

وقتی پاریس هم از وحشی‌گری صهیونیستها اظهار حیرت می‌کند!

وقتی پاریس هم از وحشی‌گری صهیونیستها اظهار حیرت می‌کند! در حالی که رژیم صهیونیستی حمله به مراکز درمانی و کودکان در غزه را به یک امر روزمره و عادی تبدیل کرده پاریس اقدام این رژیم در حمله به یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه را «حیرت‌انگیز و غیرقابل درک» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر. حمله اسرائیل به کودکان و مراکز بیمارستانی در غزه تا کنون نتوانسته ذهن مقام‌های فرانسوی را به سوال درباره اقدامات این رژیم تحریک کند اما بمباران یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه بالاخره حیرت سیاستمداران پاریس را از اقدامات تل‌آویو در پی داشته است.

 

وزیر امور خارجه فرانسه روز جمعه گفته می‌خواهد بداند چطور یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه می‌تواند جزو بانک اهداف اسرائیل قرار گیرد و از رژیم اسرائیل خواسته درباره حمله به «موسسه فرهنگی فرانسه در غزه» توضیح دهد.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از کاترین کولونا، وزیر خارجه فرانسه نوشت: «ما امروز این را علنی کردیم که مرکز فرهنگی فرانسه در غزه چند روز پیش به گونه‌ای حیرت‌انگیز و خارج از درک هدف حمله قرار گرفته است و به همین دلیل خواستار توضیح مسئولان اسرائیلی شده‌ایم.»

 

کولونا در ادامه نوشت: «می‌خواهیم بدانیم چطور یک موسسه فرهنگی فرانسه می‌تواند هدف حمله هوایی اسرائیل واقع شود. بنابراین ما در سطوح مختلف با شریکان اسرائیلی‌مان در گفت‌وگو هستیم.»

 

وزیر خارجه فرانسه بار دیگر مدعی شد که اسرائیل حق دفاع از خود را دارد اما بایستی به قوانین بین‌المللی هم پایبند باشد.

 

وزیر خارجه فرانسه در حالی از حمله به یک مرکز فرهنگی کشورش متعجب شده که رژیم اسرائیل در حدود سه هفته گذشته بارها منازل مسکونی و حتی مراکز درمانی را هدف حملات قرار داده است.

 

اندکی قبل‌تر از اظهارات کولونا رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس که در حال انتقال بیماران از بیمارستان الشفا به گذرگاه رفح بود حمله کرد و ده‌ها نفر را به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار