کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وقتی پاریس هم از وحشی‌گری صهیونیستها اظهار حیرت می‌کند!

در حالی که رژیم صهیونیستی حمله به مراکز درمانی و کودکان در غزه را به یک امر روزمره و عادی تبدیل کرده پاریس اقدام این رژیم در حمله به یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه را «حیرت‌انگیز و غیرقابل درک» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر. حمله اسرائیل به کودکان و مراکز بیمارستانی در غزه تا کنون نتوانسته ذهن مقام‌های فرانسوی را به سوال درباره اقدامات این رژیم تحریک کند اما بمباران یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه بالاخره حیرت سیاستمداران پاریس را از اقدامات تل‌آویو در پی داشته است.

 

وزیر امور خارجه فرانسه روز جمعه گفته می‌خواهد بداند چطور یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه می‌تواند جزو بانک اهداف اسرائیل قرار گیرد و از رژیم اسرائیل خواسته درباره حمله به «موسسه فرهنگی فرانسه در غزه» توضیح دهد.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از کاترین کولونا، وزیر خارجه فرانسه نوشت: «ما امروز این را علنی کردیم که مرکز فرهنگی فرانسه در غزه چند روز پیش به گونه‌ای حیرت‌انگیز و خارج از درک هدف حمله قرار گرفته است و به همین دلیل خواستار توضیح مسئولان اسرائیلی شده‌ایم.»

 

کولونا در ادامه نوشت: «می‌خواهیم بدانیم چطور یک موسسه فرهنگی فرانسه می‌تواند هدف حمله هوایی اسرائیل واقع شود. بنابراین ما در سطوح مختلف با شریکان اسرائیلی‌مان در گفت‌وگو هستیم.»

 

وزیر خارجه فرانسه بار دیگر مدعی شد که اسرائیل حق دفاع از خود را دارد اما بایستی به قوانین بین‌المللی هم پایبند باشد.

 

وزیر خارجه فرانسه در حالی از حمله به یک مرکز فرهنگی کشورش متعجب شده که رژیم اسرائیل در حدود سه هفته گذشته بارها منازل مسکونی و حتی مراکز درمانی را هدف حملات قرار داده است.

 

اندکی قبل‌تر از اظهارات کولونا رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس که در حال انتقال بیماران از بیمارستان الشفا به گذرگاه رفح بود حمله کرد و ده‌ها نفر را به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر