نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

وقتی پاریس هم از وحشی‌گری صهیونیستها اظهار حیرت می‌کند!

وقتی پاریس هم از وحشی‌گری صهیونیستها اظهار حیرت می‌کند! در حالی که رژیم صهیونیستی حمله به مراکز درمانی و کودکان در غزه را به یک امر روزمره و عادی تبدیل کرده پاریس اقدام این رژیم در حمله به یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه را «حیرت‌انگیز و غیرقابل درک» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر. حمله اسرائیل به کودکان و مراکز بیمارستانی در غزه تا کنون نتوانسته ذهن مقام‌های فرانسوی را به سوال درباره اقدامات این رژیم تحریک کند اما بمباران یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه بالاخره حیرت سیاستمداران پاریس را از اقدامات تل‌آویو در پی داشته است.

 

وزیر امور خارجه فرانسه روز جمعه گفته می‌خواهد بداند چطور یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه می‌تواند جزو بانک اهداف اسرائیل قرار گیرد و از رژیم اسرائیل خواسته درباره حمله به «موسسه فرهنگی فرانسه در غزه» توضیح دهد.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از کاترین کولونا، وزیر خارجه فرانسه نوشت: «ما امروز این را علنی کردیم که مرکز فرهنگی فرانسه در غزه چند روز پیش به گونه‌ای حیرت‌انگیز و خارج از درک هدف حمله قرار گرفته است و به همین دلیل خواستار توضیح مسئولان اسرائیلی شده‌ایم.»

 

کولونا در ادامه نوشت: «می‌خواهیم بدانیم چطور یک موسسه فرهنگی فرانسه می‌تواند هدف حمله هوایی اسرائیل واقع شود. بنابراین ما در سطوح مختلف با شریکان اسرائیلی‌مان در گفت‌وگو هستیم.»

 

وزیر خارجه فرانسه بار دیگر مدعی شد که اسرائیل حق دفاع از خود را دارد اما بایستی به قوانین بین‌المللی هم پایبند باشد.

 

وزیر خارجه فرانسه در حالی از حمله به یک مرکز فرهنگی کشورش متعجب شده که رژیم اسرائیل در حدود سه هفته گذشته بارها منازل مسکونی و حتی مراکز درمانی را هدف حملات قرار داده است.

 

اندکی قبل‌تر از اظهارات کولونا رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس که در حال انتقال بیماران از بیمارستان الشفا به گذرگاه رفح بود حمله کرد و ده‌ها نفر را به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار