ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

وقتی پاریس هم از وحشی‌گری صهیونیستها اظهار حیرت می‌کند!

در حالی که رژیم صهیونیستی حمله به مراکز درمانی و کودکان در غزه را به یک امر روزمره و عادی تبدیل کرده پاریس اقدام این رژیم در حمله به یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه را «حیرت‌انگیز و غیرقابل درک» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر. حمله اسرائیل به کودکان و مراکز بیمارستانی در غزه تا کنون نتوانسته ذهن مقام‌های فرانسوی را به سوال درباره اقدامات این رژیم تحریک کند اما بمباران یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه بالاخره حیرت سیاستمداران پاریس را از اقدامات تل‌آویو در پی داشته است.

 

وزیر امور خارجه فرانسه روز جمعه گفته می‌خواهد بداند چطور یک مرکز فرهنگی فرانسه در غزه می‌تواند جزو بانک اهداف اسرائیل قرار گیرد و از رژیم اسرائیل خواسته درباره حمله به «موسسه فرهنگی فرانسه در غزه» توضیح دهد.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از کاترین کولونا، وزیر خارجه فرانسه نوشت: «ما امروز این را علنی کردیم که مرکز فرهنگی فرانسه در غزه چند روز پیش به گونه‌ای حیرت‌انگیز و خارج از درک هدف حمله قرار گرفته است و به همین دلیل خواستار توضیح مسئولان اسرائیلی شده‌ایم.»

 

کولونا در ادامه نوشت: «می‌خواهیم بدانیم چطور یک موسسه فرهنگی فرانسه می‌تواند هدف حمله هوایی اسرائیل واقع شود. بنابراین ما در سطوح مختلف با شریکان اسرائیلی‌مان در گفت‌وگو هستیم.»

 

وزیر خارجه فرانسه بار دیگر مدعی شد که اسرائیل حق دفاع از خود را دارد اما بایستی به قوانین بین‌المللی هم پایبند باشد.

 

وزیر خارجه فرانسه در حالی از حمله به یک مرکز فرهنگی کشورش متعجب شده که رژیم اسرائیل در حدود سه هفته گذشته بارها منازل مسکونی و حتی مراکز درمانی را هدف حملات قرار داده است.

 

اندکی قبل‌تر از اظهارات کولونا رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس که در حال انتقال بیماران از بیمارستان الشفا به گذرگاه رفح بود حمله کرد و ده‌ها نفر را به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر