گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

النجباء: نبرد با آمریکا تفریح رزمندگان مقاومت است

دبیرکل جنبش «النجباء» در عراق ضمن تقدیر از اظهارات دبیرکل حزب‌الله لبنان، تصریح کرد مجاهدان عراقی برای جنگ همزمان علیه اشغالگران اسرائیلی و آمریکایی از توان و آمادگی کافی برخوردارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی «النجباء» در عراق، شامگاه جمعه، پیامی در ارتباط با سخنرانی اخیر سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان منتشر کرد.

 

دبیرکل النجباء گفت: «از بیانات سنجیده جناب سید [حسن] نصرالله که دل‌های گداخته ما را آرام کرد، تشکر می‌کنیم.


ما همچنین از تمامی دلاورمردان مجاهد و رهبران مقاومت عراق که با تصمیم حکیمانه، کارزاری مشروع و شجاعانه را آغاز کردند، قدردانی می‌کنیم».

 

اکرم الکعبی اضافه کرد: «ما به برادران خود در فلسطین و لبنان اطمینان می‌دهیم که برادران آن‌ها در عراق، که از فردای عملیات به قلب معرکه زدند تا همراهی‌شان کنند، به لطف خدا از آمادگی کامل و توان پایداری بر مبارزه برخوردارند و بر کل میدان درگیری احاطه‌ای گسترده دارند».

 

او همچنین اشاره کرد: «مقاومت عراق با نیروهای زمینی ویژه خود که توانستند گروه‌هایی از قبیل داعش را در عراق و سوریه شکست دهند، آماده است و می‌تواند دوشادوش شما صهیونیست‌ها را شکست دهد تا نماز پیروزی را در مسجد الاقصی بخوانیم. برای تحقق این امر، منتظر ارزیابی و تصمیم شما هستیم».

 

دبیرکل النجباء تصریح کرد: «همچنین تأکید می‌کنیم نبردی که با اشغالگران آمریکایی آغاز شده، جز با آزادی همه‌جانبه عراق نباید پایان پذیرد. زیرا کارزار کنونی علیه دشمن فریبکار و خائن، به جنگ بقا و موجودیت یکی از طرفین تبدیل شده است. اما با یاری خدا و به لطف وجود رهبران حکیم، مدبر و شجاع که عقب‌نشینی نمی‌کنند و تن به ذلت نمی‌دهند، اثری از آنان باقی نخواهد ماند».

 

اکرم الکعبی در پایان خاطرنشان ساخت: «از دستاوردهای سال ۲۰۱۱ خیلی فاصله نگرفته‌ایم. این ثبات و ایستادگی مقاومت بود که اشغالگران را مجبور کرد تا ذلیلانه کوله‌بار شکست و ناکامی را به دوش بکشند. امروز مقاومت قوی‌تر و آمریکایی‌ها ضعیف‌تر و سست‌ترند و بی‌شک این نبرد برای رزمندگان قهرمان، تفریحی زیبا خواهد بود»./ فارس

ارسال نظر