نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

وزیر اطلاعات: طوفان‌الاقصی شکست مفتضحانه‌ آمریکا در منطقه بود

وزیر اطلاعات گفت: عملیات تاریخی طوفان‌الاقصی توسط مقاومت اسلامی فلسطین شکست مفتضحانه‌ دیگری را در منطقه متوجه آمریکا کرد و ابهت پوشالی صهیونیسم متجاوز را به طور کامل به هم ریخته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید اسماعیل خطیب در پیامی به مناسبت ۱۳ آبان نوشت: یوم الله ۱۳ آبان «روز مبارزه با استکبار جهانی» یاد آور سه واقعه تاریخی؛ تبعید حضرت امام خمینی (رضوان الله علیه) به ترکیه پس از اعتراض به لایحه‌ی ضد حقوق بشری کاپیتولاسیون، شهادت دانش آموزان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکاست که هرساله با شکوه در ایران اسلامی برگزار می گردد و همواره بر گستره‌ی آن افزوده می‌شود.

این پیام افزود: ۱۳ آبان امسال در شرایطی گرامی داشته می‌شود که ماهیت سبعانه‌ی آمریکای جنایت کار بیش از بیش نمایان شده و علاوه بر خشم ملت های مستضعف جهان، شهروندان آمریکا نیز در مخالفت با ظلم و جور به ملت های مظلوم به ویژه، در دفاع از مردم مظلوم غزه علیه سیاست ها و سیاستمداران آن کشور خروش نمودند.

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: در این ایام، عملیات تاریخی «طوفان الاقصی» توسط مقاومت اسلامی فلسطین شکست مفتضحانه‌ی دیگری را در منطقه متوجه آمریکا نموده و ابهت پوشالی صهیونیسم متجاوز را به طور کامل به هم ریخته و حملات ددمنشانه‌ی رژیم کودک‌کش صهیونیستی به مردم بی دفاع و بمب باران های وحشیانه‌ی غزه که با همکاری و حمایت تسلیحاتی آمریکا صورت می گیرد، ملت های جهان را به همآوردی با رژیم جعلی به میدان آورده و سردمداران آن رژیم را مستأصل نموده است.

خطیب عنوان کرد: ضمن نکوداشت یوم الله ۱۳ آبان و نثار درود بیکران به روان پاک حضرت امام راحل و شهدای دانش‌آموز به‌ویژه شهدای مظلوم غزه، به همراه سربازان گمنام آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) در سنگر مبارزه و جهاد در وزارت اطلاعات و سایر دستگاه های اطلاعاتی با ولی امر خود حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله) تجدید عهد می کنیم که تا نابودی ستمگران پهنه‌ی هستی؛ آنی از مجاهدت در راه خداوند قاصم الجبارین غفلت نورزیم.

این پیام تصریح کرد: ان‌شاءالله، اندوه مردم مظلوم فلسطین و مستضعفان جهان و غم هجران منجی عالم بشریت به سر رسیده و با فرج حضرت حجت‌ بن الحسن العسکری (عج)، کاخ ظلم همه‌ی مستکبران عالم فرو می ریزد و وعده‌ی الهی فرا خواهد رسید./ایرنا

ارسال نظر