ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود

اولتیماتوم سردار کمالی به مشمولان غایب

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مشمولان غایب به امید اجرای طرح و برنامه‌ای در آینده نباشند؛ هیچ راهی به جز انجام خدمت سربازی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص گزینه‌های موجود برای تعیین تکلیف وضعیت مشمولان غایب اظهار داشت: برای مشمولان غایب هیچ راهی به جز معرفی و انجام خدمت سربازی نمانده است و باید تأکید کنم که تنها راهی که وجود دارد این است که خدمت سربازی خود را انجام دهند.

 

وی با اعلام اینکه مشمولان غایب نباید به امید اجرای طرح و برنامه‌ای همچون پرداخت جریمه غیبت سربازی در آینده باشند، تصریح کرد: دیگر طرحی به نام جریمه مشمولان غایب وجود ندارد؛ پس باید این دسته از مشمولان، وضعیت سربازی خود را تعیین تکلیف کرده و به سربازی اعزام شوند در غیر این صورت محدودیت‌های اجتماعی در خصوص آنها اعمال خواهد شد.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و سازمان وظیفه عمومی در خصوص اجرای جدی و شدیدتر قوانین و مقررات در مورد مشمولان غایب، بسیج شده‌اند، به اظهارات اخیر فرمانده ناجا پرداخت و گفت: اخیرا سردار اشتری فرمودند که باید برخورد با مشمولان غایب در اولویت کاری قرار گیرد؛ بنابراین محدودیت‌های اجتماعی با شدت بیشتری پیگیری می‌شود که از آن جمله ممنوعیت استخدام، ممنوعیت دریافت وام و مستمری و ممنوعیت تشکیل شرکت و دفاتر است.

 

وی افزود: ممنوعیت به کارگیری این دسته از افراد در شرکت‌ها، دفاتر، فروشگاه‌ها از جمله دیگرمحدودیت‌هاست که با صنوف نیز هماهنگی لازم انجام شده تا نسبت به اجرا و اعمال آن همکاری لازم انجام شود.

 

کمالی به شناسایی و دستگیری مشمولان غایب پرداخت و گفت:‌ این امر با شدت و حدت بیشتری در دستور کار است.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به دیگر پرسش فارس در این خصوص که افرادی که در طرح جریمه مشمولان غایب ثبت‌نام کرده و آن را دنبال نکرده‌اند، وضعیت‌شان چه می‌شود؟گفت: این دسته از افراد تا پایان سال باید جریمه غیبت سربازی خود را پرداخت کنند در غیر آن صورت آن مقدار از پولی که پرداخت کرده‌اند ضبط خواهد شد و باید به سربازی هم بروند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار