توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران

فیلم / اجتماع میلیونی مردم اندونزی برای حمایت از فلسطین

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تجمع بزرگ مردم اندونزی در حمایت از فلسطین نوشت: اجماع شکل‌گرفته در افکار عمومی جهانیان علیه صهیونیست‌ها غیرقابل بازگشت است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: اجتماع میلیونی و باشکوه مردم اندونزی در حمایت از فلسطین و سخنرانی شجاعانه خانم رتنو مارسودی وزیر خارجه این کشور در این مراسم قابل تحسین است.

وی ادامه داد: اجماع شکل‌گرفته در افکار عمومی جهانیان علیه صهیونیست‌ها غیرقابل بازگشت است. درود به اندونزی؛ درود به همه‌ی وجدان‌های بیدار جهان!

گفتنی است؛ هزاران نفر از مردم جاکارتا امروز یکشنبه، نزدیک بنای یادبود ملی اندونزی، برای ابراز همبستگی با فلسطینی‌ها، جمع شدند، این بزرگترین تجمع عمومی در اندونزی از زمان آغاز جنگ در غزه به شمار می‌آید.

اندونزیایی ها، با لباس‌های سفید و روسری‌های سیاه و سفید فلسطینی، پرچم‌های فلسطین را به اهتزاز درآوردند و شعار «الله اکبر» و «فلسطین آزاد» سر دادند و پایان محاصره مرگبار غزه را خواستار شدند.

در حالی که فیلم بمباران‌های غزه در صفحات نمایشگر پخش می‌شد، شخصیت‌های مسلمان در میدان یادبود ملی اندونزی (موناس) سخنرانی کردند و از جمله تحریم کالا‌های اسرائیلی و تحقیق درباره جنایات اسرائیل در غزه توسط دادگاه بین‌المللی لاهه را خواستار شدند.

این راهپیمایی مسالمت آمیز توسط شورای علمای اندونزی (MUI)، عالی‌ترین مرجع اسلامی این کشور سازماندهی شد. دولت و همچنین سازمان‌های مسلمان و مذاهب دیگر از جمله بوداییان و مسیحیان نیز از آن حمایت می‌کردند.

چندین وزیر و سیاستمدار از جمله وزیر امور مذهبی یاقوت چولیل قوماس، وزیر امور خارجه رتنو مارسودی، فرماندار سابق جاکارتا و نامزد ریاست جمهوری آنیس باسودان و پوان ماهارانی رئیس مجلس نمایندگان حضور داشتند. / ایرنا

ارسال نظر