درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره ترمیم معدل داوطلبان کنکور

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در نامه‌ای خطاب به وزیر آموزش و پرورش با ذکر ۴ دلیل، خواستار برگزاری حداقل سه یا چهار مرتبه آزمون ترمیم معدل برای داوطلبان کنکور شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا منادی‌سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش خواستار برگزاری حداقل سه یا چهار مرتبه آزمون ترمیم معدل برای داوطلبان کنکور شد.

 

متن این نامه به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر صحرایی
وزیر محترم آموزش و پرورش

سلام علیکم احتراماً همانگونه که مستحضرید با اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی با عنوان «سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی»، تغییرات قابل توجهی در نحوه سنجش و پذیرش دانشگاه‌ها ایجاد گردید و شرایط جدیدی در فرآیند جذب دانشجو به وجود آمد با عنایت به جدید بودن این شیوه، لازم است دقت بیشتری در تمامی مراحل آن صورت پذیرفته تا بهترین نتیجه حاصل شود و از آسیب‌ها و کاستی‌های آن تا حد ممکن ممانعت به عمل آید.

 

یکی از این آسیب‌ها که متاسفانه با برداشت ناصحیح از این مصوبه رخ داد، موضوع اجازه ترمیم معدل صرفاً برای یکبار بود که شایسته است به دلایل زیر فرصت بیشتری به داوطلبین داده شود:

 

1 - کم نمودن فرصت ترمیم معدل موجب افزایش استرس و فشار روانی بر داوطلبان می‌شود، در حالی که در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اجازه شرکت در چند کنکور را به داوطلبین داده و حتی کنکور دو بار در سال برگزار می‌شود، محدود نمودن ترمیم معدل مغایر هدف اصلی این مصوبه در کاهش استرس دانش آموزان و داوطلبان است.

 

2 - ماده (9) مصوبه به صراحت اعلام می‌دارد: «ضوابط اجرایی و سایر شرایط مربوط به این مصوبه مانند مفاد ایجاد سوابق تحصیلی و تعداد تکرار آن و .... به اطلاع ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور می‌رسد»، بنابراین تکرار فرصت ترمیم معدل در آن پیش بینی شده است.

 

3- در مصاحبه دبیر محترم وقت شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از جلسه آن شورا که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی به اطلاع عموم رسید، ایشان تصریح نمودند، داوطلبان می‌توانند تا ده بار نیز ترمیم معدل نمایند.

 

4- اعلام تصمیم وزارت آموزش و پرورش در محدودیت ترمیم معدل صرفاً برای یک بار، بعد از برگزاری امتحانات نهایی سال ١٤� ٢ صورت پذیرفته و بسیاری از داوطلبین عملا فرصت ترمیم معدل بعدی را به علت دیر اعلام نمودن این وزارتخانه از دست دادند.

 

خواهشمند است با عنایت به مطالب فوق الذکر دستور فرمایید جهت جلوگیری از تضییع حقوق داوطلبان و ایجاد فرصت رشد و کاهش فشار روانی بی‌مورد مطابق اهداف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، فرصت ترمیم به تعداد حداقل سه یا چهار بار افزایش یابد./ تسنیم

ارسال نظر