لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره رد مصوبه کنکوری مجلس

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنان پابرجاست و مبنای عمل در کنکور ۱۴۰۳ خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در گفتگویی از رد مصوبه اصلاح تبصره 5 ماده 5 قانون سنجش و پذیرش در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که هفته گذشته در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده بود، خبر داد.

 

وی ابتدا در رابطه با این مصوبه بیان داشت: این طرح شیوه پیش‌بینی شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای برگزاری کنکور را که از سال گذشته اجرایی شده بود و کنکور اخیر هم بر مبنای آن برگزار شد، تغییر می‌داد و برگزاری آن را به شیوه سال‌های قبل از 1402 باز می‌گرداند.

 

طحان‌نظیف سپس گفت: به لحاظ اهمیت این موضوع که مساله بسیاری از دانش‌آموزان و دغدغه خانواده‌های آن‌ها است تا هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود، امروز یک جلسه فوق‌العاده در شورای نگهبان برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت.

 

سخنگوی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: مباحث متعدد و نکات مختلفی در این باره وجود دارد. شورای نگهبان پیش از جلسه امروز، جلسات مختلفی با موافقان و مخالفان از دستگاه‌های مرتبط برگزار کرد و سعی کرد نکات آن‌ها و ادله‌شان را بشوند.

 

وی دلیل رد این مصوبه را اینگونه عنوان کرد: تغییر شیوه برگزاری کنکور در جلسه امروز شورای نگهبان مغایر اصولی از قانون اساسی شناخته شد؛ هم اصل موضوع و هم زمان اجرای موضوع مغایر شناخته شد.

 

طحان‌نظیف درباره زمان برگزاری کنکور اظهار داشت: برگزاری آزمون سال 1403 به روال برگزاری آزمون سراسری قبل از سال 1402، با توجه به فاصله زمانی که تا زمان برگزاری کنکور 1403 داریم، مغایر بند 10 اصل سوم قاون اساسی شناخته شد.

 

وی در خصوص اصل موضوع هم این نکته را گفت که این موضوع در نظرات شورای نگهبان مسبوق به سابقه است. در همین قانونی که مورد اصلاح مجلس شورای اسلامی قرار گرفته این موضوع قبلا هم با اشکال شورای نگهبان مواجه شده بود.

 

سخنگوی شورای نگهبان در پایان در پاسخ به این سوال مجری که آیا معدل در کنکور سال 1403 تاثیر خواهد داشت یا خیر؟ گفت: بله؛ طبق روالی که سال گذشته بوده خواهد بود. مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنان پابرجاست و مبنای عمل خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار