شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان شهادت دو بسیجی در سراوان سیستان و بلوچستان استیضاح همتی در دستور کار مجلس ضوابط برقراری فوق العاده خاص مشمول کسور کارکنان دولت تدوین شد + جزئیات خطیب نماز جمعه تهران: تشییع شهید نصرالله اتحاد جبهه مقاومت را بیشتر کرد حمله سارقان مسلح به جمعه‌بازار سراوان خطیب: وزارت اطلاعات با تمام توان در حال رصد و مقابله با هر اقدام ناامنی‌آفرین است طائب، مشاور فرمانده سپاه: نمی‌توانیم بدون منافع، با آمریکا آشتی کنیم / ما با چین و روسیه در وضعیت رقابتی قرار داریم وزارت کشور برخی اخبار درباره کاهش تعطیلات نوروزی را تکذیب کرد وزیر اطلاعات: عناصر وارداتی در سیستان و بلوچستان ناامنی می‌کنند

جلسه ویژه کمیسیون اجتماعی درباره حادثه لنگرود

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به نشست ویژه کمیسیون متبوعش درباره حادثه آتش سوزی مرکز ترک اعتیاد لنگرود، گفت:ابعاد مختلف این حادثه در حال بررسی است و گزارش آن به مجلس ارائه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، ولی اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه ویژه کمیسیون متبوعش با مسئولان مربوطه درباره حادثه آتش سوزی مرکز ترک اعتیاد لنگرود: گفت: پس از این حادثه رئیس مجلس به کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی ماموریت داد تا ابعاد مختلف حادثه بررسی و گزارش آن به مجلس ارائه شود.

 

وی افزود: در همین راستا جلسه ویژه کمیسیون اجتماعی با حضور مسئولان مربوطه برگزار و گزارش حادثه از مسئولان اخذ شد.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به جلسه 2 ساعته اعضای کمیسیون متبوعش با مسئولان ذیربط، گفت: این حادثه در یکی از مراکز خود معرف اتفاق افتاده است که در این جلسه عوامل انسانی و یا غیرانسانی دخیل در این ماجرا در جلسه کمیسیون مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت.

 

اسماعیلی با تاکید بر اینکه باید آیین‌نامه نحوه نگهداری بیماران در مراکز ترک اعتیاد اصلاح شود، گفت: لایحه‌ای از سوی دولت به مجلس ارسال شده که بسیاری از خلأ‌های قانونی در این رابطه را برطرف می‌کند.

 

وی با اشاره به ماموریت قالیباف به کمیسیون اجتماعی برای پیگیری حادثه لنگرود، گفت: در همین راستا هیئتی 3 نفره از کمیسیون اجتماعی مجلس به محل حادثه لنگرود اعزام شدند و بازدیدی از محل حادثه داشته و دلایل بروز این اتفاق را بررسی کرده‌اند.

 

نماینده گرمی در مجلس گفت: گزارش کمیسیون اجتماعی پس از بازگشت هیئت اعزامی کمیسیون اجتماعی به لنگرود و بررسی مستندات اخذ شده از مسئولان مربوطه تکمیل و نتیجه نهایی در قالب یک گزارش برای بررسی در مجلس تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود.

 

 حادثه آتش سوزی در یک کمپ ترک اعتیاد در شهرستان لنگرود ساعت 5:45 دقیقه (روز جمعه 12 آبان ماه) واقع در ابتدای جاده کومله شهرستان لنگرود باعث جان باختن 33 نفر و مصدومیت 17 نفر شد.‌/ تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده