دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کرملین: تحریم‌های ضد روسی اروپا، به خودشان صدمه می‌زند

سخنگوی کاخ کرملین ضمن اشاره به کم‌تأثیر بودن تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه، گفت که به سادگی می‌توان آشفتگی در بین اروپایی‌ها مشاهده کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (جمعه) گفت که اروپا متوجه آسیب تحریم‌های ضدروسی به خودشان شده است.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «به سادگی می‌توان آشفتگی در اتحادیه اروپا را مشاهده کرد. آنها متوجه شده‌اند که تحریم‌ها به خودشان ضربه می‌زند، در حالی که تاثیر آن بر روسیه زیاد نیست».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه گفت: «برای روسیه، مهمترین چیز رسیدن به اهدافش است. در غیاب شرایط لازم برای حل مناقشه [اوکراین] از طریق روش‌های دیپلماتیک، روسیه به عملیات نظامی خود ادامه می‌دهد».

 

سخنگوی کرملین در واکنش به اقدامات جدید اروپا مرتبط با روسیه اظهار داشت: «ما تصمیم پارلمان اروپا برای لغو ممنوعیت ورود خودروهای با پلاک روسیه به اتحادیه اروپا را چندان مهم نمی‌دانیم».

 

طبق این گزارش، پسکوف درباره جنگ اوکراین نیز تصریح کرد: «زلنسکی و رژیم کی‌یف وعده موفقیت می‌دهند، اما وعده‌های قبلی آنها عملی نشده و کمک‌کنندگان به اوکراین نگران هستند. زمان آن فرا رسیده که رژیم کی‌یف بفهمد قادر به پیروزی در میدان جنگ نیست».

 

وی روز گذشته نیز گفته بود که واشنگتن و کی‌یف باید به بی‌فایده بودن تقابل و درگیری نظامی با روسیه، علی‌رغم حمایت‌های هنگفت غرب از اوکراین، باور پیدا کنند./ فارس

ارسال نظر