شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

سردار سلامی: امروز جهان بیش از هر زمانی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی متحد است

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: امروز جهان بیش از هر زمانی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی متحد است؛ اکنون فرازهای آخر هستی ٰرژیم صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز در اجتماع بزرگ حافظان قرآن کریم استان تهران اظهار کرد: امروز جهان بیش از هر زمانی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی متحد است؛ اگر ده‌ها سال می‌خواستیم با جهاد تبیین واقعیت شخصیت سیاسی آمریکا را به جهان نشان دهیم و به مسلمانان بگوییم که آمریکایی‌ها برای قتل عام مسلمانان از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند، نمی‌توانستیم قطره‌ای از این دریای آگاهی و الهام را نشان دهیم.

 

وی با بیان آنکه شرط پیروزی در برابر ظالمان این است که مؤمنان در صحنه باشند، ادامه داد: شما اهل قرآن هستید و می‌دانید که این‌ها بر روی زمین استکبار می‌کنند و توطئه شوم برای مسلمانان می‌چینند، اما مکر آنان به اهل خود بازمی‌گردد و جز به اهل خود به فرد دیگر باز نمی‌گردد؛ بالاخره ماجرا به پیروزی مسلمانان منجر خواهد شد. خداوند راهی برای غلبه کفار بر مسلمانان باز نگذاشته است، اما شرط آن این است که ما در صحنه باشیم؛ مسلمانان باید در میدان باشند، این آغاز یک راه است.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: این اولین قله از یک فراز بزرگ است؛ این جنگ باید سنگینی خود را بر روی زمین بگذارد، اما تا آنجا راهی نیست، صهیونیسم نمی‌تواند ادامه حیات دهد؛ با این شرارت، با این بر جای گذاشتن یک تاریخ سرشار از بی‌رحمی و قساوت یک رژیم در یک باریکه‌ای از شرق یک دریا به نام مدیترانه، نمی‌تواند در میان دریایی از دشمنان صاحب اراده زنده بماند؛ این مسیر زوال اوست.

 

سرلشکر سلامی بیان کرد: البته ساختمان‌های بزرگ مثل امریکا و مثل برج‌های تجارت او در حال فروپاشی هستند؛ دشمن هرگاه می‌خواهد فرو بپاشد بیشتر سروصدا می‌‎کند و خطرناک‌تر می‌شود این خطر، خطر آستانه فروپاشی است ما مطمئن هستیم و می‌دانیم که چه می‌گذرد؛ به خداوند تکیه و این مسیر را طی می‌کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: با وجود همه این دستگاه‌ها و سامانه‌ها و ابزار‌ها و دیده‌بان‌ها حداقل ۱۵۰۰ جوان مبارز فلسطینی بیش از یک سال برای عبور از این سیستم غیرقابل نفوذ بر حسب ملاحظات متعارف تلاش کردند؛ در جایی که اسرائیلی‌ها تمام تحرکات را زیر نظر دارند؛ همه حرکات را می‌سنجند و برآورد‌ها را به روز می‌کنند و هر لحظه می‌دانند چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: حداقل ۱۵۰۰ فلسطینی حمله کردند و در حین حمله و در خط مقدم که مستحکم‌ترین خطوط دفاعی در جهان است، حتی یک فلسطینی شهید و یک تیر هم شلیک نشد و همه سلاح‌ها از کار افتاد با اینکه شهرک‌نشینان همه مسلح بودند و ارتش اسرائیل در کنار نوار غزه دارای یک سیستم دفاعی مطمئن و مستحکم بود، اما متوجه نشدند، هیچکس متوجه نشد؛ این هیچ چیزی نیست جز تفصیل همین یک آیه: «وَجَعَلنَا مِن بَینِ أَیدِیهِم سَدّا وَمِن خَلفِهِم سَدّا فَأَغشَینَهُم فَهُم لَا یُبصِرُونَ».

 

سرلشکر سلامی گفت: با همه این‌ها هنوز معمای عبور غافلگیرانه فلسطینی‌ها از این همه جدارها، خاکریز‌ها و موانع اطلاعاتی و امنیتی ناشناخته است و هیچکس اسرار این غلبه را نمی‌داند، اما شاید بعد‌ها روشن شود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر