در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم

روسای جمهور آمریکا و چین با هم دیدار می‌کنند

روسای جمهور آمریکا و چین با هم دیدار می‌کنند دولت آمریکا اعلام کرد که رئیس‌جمهور این کشور چهارشنبه این هفته با همتای چینی خود در شهر سان‌فرانسیسکو دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و «شیء جین‌پینگ»، رئیس‌جمهور چین برای نخستین بار در یک سال اخیر چهارشنبه باهم دیدار و گفت‌وگو خواهند کرد.

 

دیدار سران آمریکا و چین در حاشیه نشست همکاری اقتصادی و اقیانوسیه (اَپِک) در سان‌فرانسیسکو برگزار می‌شود و احتمالاً ساعت‌ها طول خواهد کشید و تیم‌هایی از مقامات واشنگتن و پکن نیز درگیر این دیدار خواهند بود.

 

به گفته مقامات ارشد دولت بایدن پیش‌بینی می‌شود در این دیدار موضوعات جهانی از جنگ اسرائیل علیه فلسطین تا جنگ اوکراین و روسیه، روابط کره شمالی با روسیه، تایوان، منطقه ایندوپاسفیک، حقوق بشر، هوش مصنوعی و همچنین روابط تجاری و اقتصادی «عادلانه» بحث و بررسی شود.

 

اعلام دیدار سران آمریکا و چین در حالی انجام می‌شود که «وو کیان»، سخنگوی وزارت دفاع چین اخیراً آمریکا را به اقدامات تحریک آمیز در دریای چین جنوبی متهم و بر انجام تمام اقدامات لازم برای حفاظت از حاکمیت ملی، امنیت و همچنین حقوق و منافع دریایی چین تاکید کرد.

 

پکن و واشنگتن تلاش می‌کنند اختلاف‌ها را مدیریت کنند و با هم و به صورت مشترک به چالش‌های جهانی پاسخ دهند، رسانه‌های دولتی چین چهارشنبه گذشته اعلام کردند رئیس‌جمهور این کشور با ارسال نامه‌ای به مناسبت ضیافت شام سالانه کمیته ملی روابط آمریکا و چین مستقر در نیویورک گفته چین خواهان همکاری با آمریکاست. رئیس‌جمهور چین همچنین تأکید کرد که اینکه آیا آمریکا و چین می‌توانند «راه درست» را خلق کنند یا نه، برای جهان بسیار مهم است.

 

به نوشته رویترز اولویت اصلی واشنگتن این است که اطمینان حاصل کند که رقابت شدید بین دو اقتصاد بزرگ جهان و اختلافات آنها بر سر موضوعات زیادی از تجارت گرفته تا تایوان و دریای جنوبی چین به درگیری و جنگ ختم نخواهد شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار