نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد

تظاهرات آمریکایی‌ها به نزدیکی خانه بایدن رسید

تظاهرات آمریکایی‌ها به نزدیکی خانه بایدن رسید صدها آمریکایی در اعتراض به مواضع جو بایدن رئیس‌جمهور این کشور درباره جنگ غزه، در نزدیکی خانه شخصی او در شهر «ویلمیتنگتون» در ایالت «دلاور» تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، با شدت گرفتن حمایت افکار عمومی در کشورهای مختلف از فلسطینیان در حملات غیرانسانی رژیم صهیونیستی، صدها معترض در نزدیکی خانه شخصی جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در ایالت دلاور تجمع کردند.

 

در فیلم‌ها و تصاویری که از تجمع حامیان فلسطین در نزدیکی خانه شخصی بایدن در شهر ویلمینگتون منتشر شده، اعتراض حامیان فلسطین به مواضع او در قبال جنگ غزه به وضوح دیده می‌شود.

 

معترضان در این تجمع که به صورت پیاده روی از یک منطقه در شهر ویلمینگنون آغاز شد و تا نزدیکی خانه شخصی بایدن ادامه یافت، شعارهایی در حمایت از مردم فلسطین سر دادند.

 

در جریان این تجمع معترضان ضمن سر دادن شعار، «از رودخانه تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد»، مواضع رسانه‌های جریان اصلی در آمریکا در قبال رژیم صهیونیستی و فلسطین را محکوم کردند.

 

معترضان آمریکایی در این تظاهرات ضمن تاکید بر اینکه «رسانه‌ها همیشه دروغ می‌گویند»، به بایدن درباره انتخابات ریاست جمهوری نوامبر سال آینده (۲۰۲۴) و حمایت بی قید و شرط او از رژیم صهیونیستی اینطور هشدار دادند.

 

در جریان این تظاهرات، معترضان شعار دادند: «در نوامبر، ما به خاطر خواهیم داشت» و «(اگر در غزه) آتش بس نشود، رایی در کار نخواهد بود».

 

تعدادی از معترضان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، چفیه بر دوش داشتند و همچنین پلاکاردهایی با موضوع فلسطین حمل می‌کردند. تعدادی از معترضان در اعتراض به کشتار غیرنظامیان غزه، تصاویری از دست‌های آغشته به خون در دست داشتند.

 

بایدن از ابتدای آغاز عملیات طوفان الاقصی نیروهای مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی و آغاز حملات غیرانسانی این رژیم علیه فلسطینیان به ویژه در غزه، در حال حمایت از رژیم اشغالگر قدس است و حتی آتش بس در جنگ غزه را هم خواستار نشده است.

 

برخی از حاضران در تجمع اعتراضی در نزدیکی خانه رئیس‌جمهور آمریکا خطاب به او گفتند: «بایدن بایدن! تو نمی‌توانی پنهان شوی، ما تو را به نسل کشی متهم می‌کنیم»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار