تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

سخنان روحانی پس از ثبت‌نام در مجلس خبرگان

حسن روحانی پس از ثبت نام در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران گفت: برای انتخابات مجلس برنامه خاصی ندارم اما همواره در مشورت ها دوستان را ترغیب کرده‌ام تا در انتخابات شرکت کنند کشور از آن همه مردم ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسن روحانی پس از ثبت نام در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران گفت: انتخابات مجلس خبرگان رهبری مهمترین انتخابات ملی و کشوری است به دلیل اینکه در سایه این انتخابات نمایندگان ملت برای مجلس خبرگان تعیین می شوند و این مجلس در روزی که لازم است با رای خودش رهبری نظام را تعیین می کند چون اثر این مجلس از همه مجالس مهم‌تر است انتخابات خبرگان هم اهمیت زیادی دارد.

 

وی افزود: فرصت خوبی است در این انتخابات کاندیداها اهمیت این مجلس را برای مردم تبیین کنند. بعد از رحلت امام مجلس خبرگان کار عظیمی انجام داد و سایر وظایفی که طبق قانون بر عهده اش است را نیز انجام داده است.

 

روحانی تصریح کرد: سه دوره نماینده مجلس خبرگان بودم طبیعی است که این دوره هم در این انتخابات شرکت کنم و در مجموع بارها در معرض آرای ملت بودم چه پنج دوره انتخابات مجلس، سه دوره انتخابات خبرگان و دو دوره انتخابات ریاست جمهوری بنابراین ۱۰ دوره در معرض انتخاب مردم بودم این دوره هم برای این امر اعلام آمادگی می کنم.

 

داوطلب شرکت در انتخابات مجلس خبرگان اظهار داشت: فعلا بنا ندارم لیست خاصی دهم اما به طور طبیعی در انتخابات لیست هایی را قاعدتاً به مردم می دهند اما فعلا برای این مسأله قصدی ندارم.

 

روحانی در پاسخ به سوالی در مورد کنش گری در انتخابات مجلس تصریح کرد: برای انتخابات مجلس برنامه خاصی ندارم اما همواره در مشورت ها دوستان را ترغیب کرده‌ام تا در انتخابات شرکت کنند کشور از آن همه مردم ایران است مجلس اهمیت ویژه ای دارد، مجلس خبرگان هم جایگاه ویژه ای دارد در شرایط خاصی که اگر برای کشور پیش بیاید.



وی افزود: دشمنان می خواهند انتخابات بی روح باشد همواره انتخابات شکوهمند به نفع کشور است. امیدواریم بخش اجرا و نظارت به گونه ای عمل کنند که امید مردم برای صندوق آرا بیشتر شود و رقابت ایجاد شود.

 

روحانی تاکید کرد: یک دست بودن راه مفیدی برای کشور نیست در سایه رقابت مسیر اصلاح برای کشور پیش می آید یک دست بودن به معنای این است که نقدی نباشد. خیلی انتخابات گرمی پیش بینی نمی شود ولی می خواهیم احزاب و رسانه ها شور بیافرینند و انتخابات پرشور باشد./ فارس

ارسال نظر