سردار جوانی: پیشرفت ایران جز از طریق مقاومت میسر نیست/ ۸۰ درصد مردم مخالف محدودیت توان هسته‌ای‌اند پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد استاندار خراسان رضوی: نصب مجسمه فردوسی مانعی ندارد، اینها نماد‌های اقتدار ایران اسلامی هستند ارتش: رژیم یاغی و جنایتکار صهیونی تهدید جدی علیه بشریت است عارف: مکانیسم ماشه دارای اشکالات فراوان است/ تصمیم مقتضی را می‌گیریم قالیباف: شورای عالی راهبری برنامه هفتم باید موانع اجرای قانون را رفع کند انتقاد یک نماینده از وضعیت مراکز درمانی دولتی/تذکر درباره زیر‌میزی‌ها امیر ایرانی: تبلیغ دشمن خللی در اراده نیرو‌های مسلح ایجاد نمی‌کند جزئیات برگزاری جلسه سران قوا به ریاست پزشکیان قالیباف: احتمال جنگ وجود دارد؛ باید قوی شویم پزشکیان: ایران آماده کمک به سیل‌زدگان پاکستان است وحشت اسرائیل و آمریکا از موشک‌های آخرالزمانی ایران علم‌الهدی: هدف دشمن از مکانیزم ماشه، تخریب روحیه مردم و جبهه اقتصادی است مقتدایی: مکانیسم ماشه، اثرگذاری جدیدی نخواهد داشت

۵۱۰ نفر برای مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کردند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور آمار ثبت نام قطعی داوطلبان برای انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را ۵۱۰ تن اعلام کرد و گفت: پرونده های تشکیل شده از هر داوطلب امروز (یکشنبه ۲۱ آبان ماه) برای بررسی به شورای نگهبان ارسال می شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن اسلامی اظهار کرد: با تمهیدات انجام شده در ستاد انتخابات وزارت کشور و فرمانداری های مراکز استان های سراسر کشور ثبت نام از داوطلبان ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری طبق زمان بندی مشخص شده در قانون با موفقیت به پایان رسید و در مجموع ۵۱۰ نفر از سراسر ایران اسلامی موفق به ثبت نام قطعی شدند که ۴۸ درصد آنان برای نخستین بار در این انتخابات شرکت می کنند.

 

وی با اشاره به اینکه داوطلبان حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری از ۱۴ آبان لغایت ۲۰ آبان فرصت داشتند با مراجعه حضوری به فرمانداری های مراکز استان و ستاد انتخابات وزارت کشور درخواست و مدارک لازم را ارائه کنند، افزود: وزارت کشور تهمیدات لازم را بر اساس قانون انجام داد و این مرحله از فرایند برگزاری انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به پایان رسید.

 

وی با اشاره نحوه ثبت نام و ارائه مدارک مورد نیاز داوطلبان که پیش از این نیز اطلاع رسانی شده بود، گفت: در این دوره قانون گذار شرط سنی حداقل ۴۰ سال را برای داوطلبان ثبت نام مجلس خبرگان رهبری لحاظ کرده بود و همچنین اصل مدرک تحصیلی سطح چهار حوزه هم به عنوان یکی از شرایط دیگر این قانون مورد تاکید قرار گرفته که در فرآیند ثبت نام مورد توجه و تاکید بوده است.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در مورد ادامه روند انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: فرآیند اجرایی کار به این صورت است که برای هر داوطلب در ستاد انتخابات یک پرونده تشکیل شده و امروز (یکشنبه ۲۱ آبان ماه) کلیه پرونده های ۵۱۰ نفر برای شورای نگهبان ارسال می شود و این شورا نیز فرایند بررسی احراز صلاحیت ها و دیگر موارد را براساس قانون انجام خواهد داد.

 

اسلامی در مورد ترکیب سنی داوطلبان نیز گفت: آمار نشان می دهد داوطلبان ۴۰ تا ۵۰ سال ۳۴ درصد ، ۵۰ تا ۶۰ سال ۳۰ درصد، ۶۰ تا ۷۰ سال ۲۶ درصد و بالای ۷۰ سال ۱۰ درصد را تشکیل می دهند.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: ۵۲ درصد از داطلبان سابقه حضور در انتخابات های قبلی مجلس خبرگان رهبری را داشته اند و ۴۸ درصد نیز برای نخستین بار هست که در جمع داوطلبان این مجلس قرار می گیرند.

 

اسلامی با اشاره به اینکه تعداد ۶۵ نفر از نمایندگان مجلس خبرگان فعلی (دوره پنجم) نیز در جمع داوطلبان انتخابات برای ششمین دوره مجلس خبرگان مشاهده می شوند ، گفت : ۵۲ درصد از جمع داوطلبان ثبت نامی سابقه ایثارگری دارند.

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهار ساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می شود./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار