عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

دیدار رؤسای جمهور سوریه و عراق در عربستان

بشار اسد و عبداللطیف الرشید، رؤسای جمهور سوریه و عراق طی دیدار دو جانبه در پایتخت عربستان سعودی، بر لزوم توقف حملات صهیونیست‌ها در غزه تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه و «عبداللطیف الرشید» رئیس‌جمهور عراق، بعد ازظهر امروز (۲۰ آبان) در ریاض، پایتخت عربستان سعودی با یکدیگر دیدار کردند.

 

به نوشته المیادین، دو طرف که برای حضور در نشست سران عربی-اسلامی برای بررسی جنگ غزه در ریاض حضور یافته‌اند، طی دیدار کوتاهی با یکدیگر به گفت‌و‌گو نشسته و صمن محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه و حمله به غیرنظامیان، بر لزوم توقف حملات تأکید کردند.

 

رئیس‌جمهور سوریه در این دیدار گفت: «آن‌چه که ماشین کشتار اسرائیل را تقویت می‌کند، همراهی غربی‌هاست که هرگونه جنایت و ویرانی در غزه را توجیه می‌کنند».

 

او افزود: «غصب حق فلسطینیان بر سرزمین و کشورشان توسط رژیم صهیونیستی و اشغال سرزمین‌های سوریه و لبنان عامل اصلی و دائمی همه مشکلات منطقه است».

 

«عبداللطیف الرشید» رئیس‌جمهور عراق نیز حملات رژیم اسرائیل در غزه را «نشل‌کشی» توصیف کرد و گفت که باید حقوق قانونی مردم فلسطین تضمین شود.

 

روسای جمهور دو کشور همچنین روابط دوجانبه میان خود را مورد بررسی قرار دادند و توافق کردند که تمام تلاش خود را برای توسعه این روابط در همه زمینه‌ها به گونه‌ای انجام دهند که پاسخگوی خواسته‌ها و منافع دو کشور باشد.

 

نشست فوق‌العاده سران کشورهای عربی و اسلامی امروز در ریاض پایتخت عربستان سعودی با هدف بررسی جنگ در غزه آغاز به کار می‌کند. در این نشست «ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران نیز حضور دارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده