ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

حکم قلع و قمع برج‌های سعادت آباد صادر شد

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: حکم توقف ساخت برج‌های سعادت ‌آباد و همچنین قلع و قمع آنها صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد حشمتی در حاشیه مراسم تشییع دو شهید گمنام در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص اقدامات دستگاه قضایی برج‌های سعادت آباد (که قرار بوده حسینیه در زمین آن ساخته شود)، اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و احکام صادره ساخت و ساز متوقف شده و حکم قلع و قمع آن صادر شده است.


وی در پاسخ به سوال دیگری درباره رونق تولید و حمایت قوه قضائیه از واحدهای تولیدی هم گفت: ما مخلص تمام واحدهای تولیدی هستیم و قوه قضائیه با توجه به تمهیدات رئیس قوه قضائیه که تاکید کردند باهمه وجود حمایت کنیم و این کار در حال انجام است.


رییس کل دادگستری تهران افزود: قرار بر این است کمک کنیم تا واحدهای تولیدی به هیچ وجه تعطیل نشوند تا مشکلی برای آنها ایجاد نشود و اگر هم کسی مدعی است از طریق قانونی پیگیری کند و ما هم کمک می‌کنیم واحدهای تولیدی به هیچ وجه متوقف نشوند.


حشمتی در خصوص پیگیری واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: دادستان‌های ما در استان ها و مراکز استان‌ها و دستگاه‌های متولی قانونی می‌توانند در این زمینه کمک کرده و حمایت کنند. اگر هم واقعا خودشان می‌توانند مشکل را حل کنند وگرنه دستگاه‌های متولی و بخش قضایی می‌توانند کمک‌های خوبی را ارائه کنند.


وی اضافه کرد: اصل موضوع این است که اجازه ندهیم که در این وضعیت حساس بازار تولیدی مشکل پیدا کند و متوقف شود. ما با همه وجود کمک می‌کنیم که چرخ تولید بچرخد و اقتصادمان متکی به واحدهای تولیدی داخل کشور و تولیدات داخلی باشد و انشالله امیدواریم همگی به این امر اهتمام داشته باشند.


رئیس کل دادگستری استان تهران در خصوص برنامه‌های قوه قضاییه برای مقابله با گرانی‌های اخیر هم گفت: گرانی مشخصا ارتباطی به آن صورت با ما ندارد، اما دادگستری به عنوان دستگاه قانونی همراه با دادستان‌ها و دادستانی کل کشور این موضوع را رصد و پیگیری کند. همچنین سازمان تعزیرات حکومتی و همه مجموعه ها باید کمک کنند و این موضوع به بخش خاصی هم ارتباط ندارد.


وی در پایان گفت: با تنظیم واردات، بازار و نیازمندی‌ها در توزیع باید کلیه دستگاه‌ها کمک کنند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار