چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان
سخنگوی قوه قضائیه:

ماجرای برادران صدرالساداتی به زودی مشخص می‌شود

سخنگوی قوه قضائیه گفت که به زودی ماجرای برادران صدرالساداتی مشخص می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی درباره آخرین وضعیت پرونده پوری حسینی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی و هاشم یکه‌زارع مدیرعامل ایران خودرو و اینکه آیا قرار بازداشت این افراد به وثیقه تبدیل شده است یا خیر گفت: این افراد کماکان در بازداشت به سر می‌برند و باید دید در ادامه تحقیقات، چه مسائل و تصمیماتی پیش می‌آید.

 

سخنگوی قوه‌ قضائیه در پاسخ به سوال دیگری درباره آخرین وضعیت برادران صدرالساداتی گفت: همان‌طور که اعلام شده، بازداشت نشده‌اند و بقیه ماجرا به زودی مشخص می‌شود.

 

روز گذشته (پنجشنبه) 14 شهریور بود که اخبار مبنی بر مفقود شدن برادران صدرالساداتی مطرح شد و برخی افراد در فضای مجازی از احتمال بازداشت آنها خبر دادند اما دادسرای ویژه روحانیت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نظر به انتشار خبر بازداشت روح الله صدر الساداتی و برادرانش در فضای مجازی به اطلاع می‌ رساند هیچگونه اقدام قضایی در خصوص بازداشت مشارالهیم ازسوی دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت صورت نگرفته است.

 

درباره احتمال ربوده شدن این افراد نیز یک منبع مطلع پیشتر به تسنیم گفته است: احتمال ربایش برادران صدرالساداتی که از روز چهارشنبه مفقود شده اند، منتفی بوده و ارزیابی نهادهای ذیربط بر اختفای اختیاری و هدفمند آنان به عنوان گزینه اصلی قابل پیگیری تاکید دارد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار