دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

توضیحات چمران درباره گسل زیر هتل ولنجک

توضیحات چمران درباره گسل زیر هتل ولنجک رئیس شورای شهر تهران به ساخت هتل ولنجک در تهران اشاره کرد و گفت: این هتل روی گسل ساخته نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران امروز ۲۱ آبان ۱۴۰۲ در حاشیه جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، گفت: امروز بابایی عضو شورای شهر نطق پیش از دستور دارند و همچنین قرار است یک فوریتی در خصوص ایمن‌سازی معابر مورد بررسی قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: در خصوص ایمن‌سازی معابر موضوعاتی مطرح می شود البته این موضوع جدای از ایمن‌سازی معابر برای معلولین است که باید آن موضوع به جد دنبال شود.

 

چمران از بررسی چند اساسنامه سازمان های شهرداری خبر داد و گفت: اساسنامه‌های سازمان‌ها با هم متفاوت است و امروز قرار است چند اساسنامه مورد بحث و بررسی قرار گیرد و اگر رسیدیم چند حسابرسی هم انجام می شود.

 

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مسؤولین نمایشگاه بین‌المللی خواستار ساخت مترو در این محدوده شدند، گفت: طراحی مترو مانند طراحی یک پارک کوچک و محلی نیست؛ ۴۰ سال پیش در خصوص طراحی مترو اقداماتی صورت گرفته و ما هم آن را دنبال کرده‌ایم.

 

چمران گفت: البته بنده موافق کشیده شدن مترو در این بخش هستم تا شاید بخشی از مشکلات ترافیکی برطرف شود.نباید ما به مردم آزار و اذیت برسانیم این را هم بگویم که با ساخت مترو در این بخش هم مشکل حل نمی‌شود.

 

وی گفت: خط مترو که مانند خط اتوبوس نیست؛ طراحی آن مربوط به گذشته است البته می‌توانیم بعد از تکمیل خطوط برای این بخش هم مترویی ساخت اما مردم باید چند سال منتظر بمانند و ترافیک را در این محدوده تحمل کنند ۵ سال یا ۲۰ سال؛ باید برای این بخش فکری کرد. رئیس شورای شهر تهران در خصوص ورود هیأت چینی به ایران، گفت: گزارش مختصری دریافت کرده‌ایم کارها خوب پیش می‌رود اما هنوز به مرحله تفاهم و قرارداد کامل نرسیده‌ است.

 

چمران در خصوص ساخت هتل 43 طبقه و همچنین حواشی رخ داده، گفت: متأسفانه عده ای اطلاع ندارند و موضوعاتی که می‌گویند از ابتدا تا انتهایش غلط است. این هتل 43 طبقه نه خارج از محدوده است و نه روی گسل البته معاونت شهرسازی شهرداری تهران توضیح کاملی در این زمینه داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار