دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

تل‌آویو فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین اشغالی را ممنوع کرد

رژیم صهیونیستی ضمن صدور دستور توقف فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین اشغالی، تجهیزات این شبکه لبنانی را مصادره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، کابینه امنیتی-سیاسی رژیم صهیونیستی، سحرگاه امروز (دوشنبه)، دستور توقف فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین را صادر کرد.

 

«یو آو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و «شلومو کرعی» وزیر ارتباطات این رژیم در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند علت صدور این دستور ضربه به «امنیت اسرائیل» بوده است.

 

در این بیانیه اشاره شده است که علاوه‌ بر تعطیلی تمام دفاتر شبکه المیادین، تجهیزات این شبکه لبنانی مصادره خواهد شد و المیادین دیگر امکان استفاده از زیرساخت‌های ارتباطی را نخواهد داشت.

 

«سالم عطا الله» معاون دبیرکل جنبش مجاهدین فلسطین در واکنش به این قرار گفت: «تصمیم کابینه دشمن صهیونیستی برای ممنوعیت [فعالیت] شبکه المیادین و مصاده تجهیزات این شبکه در اراضی ۱۹۴۸ فلسطین و کرانه باختری خود دلیلی قاطع است که نشان می‌دهد این شبکه در مسیر درست گام بر می‌دارد. این اقدام نشان افتخار این شبکه مقاومت است».

 

او همچنین اشاره کرد که اتخاذ چنین تصمیمی، بیانگر «میزان شکست و ناتوانی صهیونیست‌ها در برابر عملکرد رسانه‌ای مقاومت» و همچنین شکست آن‌ها در پنهان کردن صدا و تصویر حقیقت است.

 

کابینه رژیم صهیونیستی پیش از این تصمیم تعطیلی و جلوگیری از فعالیت شبکه قطری «الجزیره» را نیز در اراضی اشغالی فلسطین اتخاذ کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار