افزایش شمار شهدای خبرنگار در غزه به ۴۹ نفر-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

افزایش شمار شهدای خبرنگار در غزه به ۴۹ نفر

تا کنون بر اثر بمباران‌ها غزه و جنگ رژیم صهیونیستی علیه این باریکه، ۴۹ خبرنگار به شهادت رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر،  از آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گذشته تاکنون ۴۹ خبرنگار در حملات اشغالگران اسرائیلی به نوار غزه به شهادت رسیدند.

 

گفته شده که این تعداد برابر با ۴ درصد از مجموع خبرنگاران فعال در این باریکه است.

 

همچنین کمیته بین‌المللی صلیب سرخ اعلام کرد که ما خواهان حفاظت از جان غیرنظامیانی هستیم که در غزه به دام افتاده‌اند، چه کسانی که بخواهند از محل درگیری‌ها خارج شوند و چه در کسانی که بخواهند در محل درگیری‌ها باقی بمانند.

 

صلیب سرخ بین الملل تاکید کرده است که ما به شدت نگران شرایط ناامن تخلیه غیرنظامیان در نوار غزه هستیم.

 

به گفته صلیب سرخ بین الملل، منطقه جنوبی غزه برای پاسخگویی به نیازهای تعداد زیادی از آوارگان غزه مجهز نیست و بسیاری از آوارگان فلسطینی فاقد دسترسی به امکانات اولیه هستند.

 

صلیب سرخ بین المللی همچنین افزود که ۱۰۰ هزار آواره در غزه فاقد نیازهای ضروری زندگی هستند و وضعیت در غزه به سرعت در حال نزدیک شدن به یک فاجعه انسانی است.

 

از سوی دیگر، امیر قطر در تماس تلفنی جو بایدن رییس جمهور آمریکا با او بر ضرورت آتش بس فوری، جلوگیری از ریختن بیشتر خون مردم غزه، حمایت از غیرنظامیان و گشودن دایمی گذرگاه رفح تاکید کرد.

 

در عین حال آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا با شیخ محمد بن عبد الرحمن آل ثانی نخست وزیر وزیر خارجه درباره اوضاع غزه و جنگ گفت‌وگو کرد.

 

وزارت خارجه آمریکا اعلام کر که دو طرف در این گفت‌وگو انتقال مجروحان به خارج و کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را بررسی کردند.

 

«اسامه حمدان»، از رهبران حماس نیز در مصاحبه با شبکه الجزیره اظهار داشت که طرف اسرائیلی مانع آزادی اسرایش است.

 

وی بیان داشت که تا زمانی که توافق نهایی نشود نمی‌توان گفت که به قرارداد مبادله اسرا نزدیک و یا دور شده‌ایم.

 

این رهبر حماس تاکید کرد که متن توافق مبادله اسرا به شکلی که اهداف را محقق کند، نهایی نشده است و رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند که بر مقاومت و میانجیگران فشار روانی وارد کند.

 

ابوحمدان افزود که حکمرانی غزه فلسطینی خواهد بود و اجازه دخالت به هیچ طرف خارجی را نخواهیم داد و برادران ما در رام الله باید بدانند که همه مورد هجوم و هدف اشغالگران قرار داریم./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده