به گزارش راهبرد معاصر؛سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در سومین اجلاسیه جهانی مستضعفین صبح امروز (سهشنبه،۲۳ آبانماه) که در سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، گفت: سومین سال است که این جلسه برای حمایت از مردم فلسطین و آزادی سرزمینهای اشغالی و مسجد الاقصی برگزار میشود.
وی افزود: امسال این جلسه در شرایطی برگزار میشود که فلسطینیهای عزیز در عملیات افتخارآمیز طوفان الاقصی توانستند یک شکست غیر قابل ترمیم را بر رژیم جعلی و کودککش تحمیل کنند و یک پیروزی بزرگ در کارنامه مقاومت این مردم مظلوم ثبت شد.
سردار سلیمانی با اشاره به موضوع فلسطین، بیان کرد: برای اینکه بخواهیم قدری راجع به مسئله فلسطین صحبت کنیم از دیدگاههای مختلفی و از ابعاد متنوعی میتوان به آن پرداخت.
وی ادامه داد: مواجهه جهان غرب یا به تعبیر دیگری مواجهه تمدن غربی با کشورهای اسلامی و اسلام یک مواجهه عجیب و غریب است و این موضوع برای ما مسلمانان جای سوال و ابهام بسیاری باقی گذاشته است. شاید بسیاری اگر ساده انگاری کنند به خوبی به عمق حق و کینه تمدن غربی نسبت به اسلام و مسلمانان آگاهی پیدا نکنند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، بیان کرد: اگر بخواهیم به دورههای اخیر اشاره کنیم از بعد از رنسانس که اروپا به عنوان مهد یک اتفاق بزرگ، تاریخی و تجدید حیات علم، ادب و فرهنگ در غرب در حادثه رنسانس یک غرب جدیدی متولد شد.
وی ادامه داد: غرب توانست در سایه این تحول به قدرت کارشناسی و علمی دست پیدا کند و تحولات فناورانه اتفاق بیفتد و علم در اختیار بشر امروز در غرب عالم قرار بگیرد. اما غرب این تحول را مدیون جهان اسلام است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به نهضت ترجمه در اروپا، تصریح کرد: با آغاز نهضت ترجمه در اروپا و ترجمه آثار مسلمانان به زبانهای اروپایی این اتفاق رخ داد. البته مواجهه کشورها و قدرتهای اروپایی و جهان اسلام در جنگهای صلیبی نیز مقدمه شکلگیری نهضت ترجمه بود.
وی ادامه داد: اسلام و تمدن اسلامی مشفقانه یافتههای خود را در اختیار تمدن غرب قرار داد. اما، آنها زمانی که به علم دست پیدا کرده و یک قدرت جدید را تحصیل کردند، آن قدرت را در اختیار خود گرفته و از آن برای تسخیر سرزمینهای اسلامی استفاده کردند. قبل از رنسانس، آنها ۲۷۰ سال برای اشغال بیت المقدس در جنگهای صلیبی جنگیدند.
سردار سلیمانی، اظهار کرد: ما از ۱۵ مهر ماه به این سو باید نسبت به موضوع فلسطین بسیار عمیقتر نگاه کنیم. هدف دشمنان همیشه نابودی اسلام بوده و برای این کار کمر به انهدام مسلمانان بستهاند. به خصوص در طول ۳۰۰ سال اخیر از سمت غرب جهان اسلام.
وی افزود: همیشه حملهها از سمت غرب جهان اسلام انجام میشود چون صهیونیسیم و یهود قبل از شکلگیری صهیونیسم جدید و نحلههای مسیحیان صهیونیستی در این سرزمین حضور دارند. البته اینکه بررسی کنیم مسیحیان صهیونیست چگونه به وجود آمدهاند نیز جای مطالعه و بررسی دارد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه مسیحیسازی سرزمینهایی که یهودی بودهاند مقدمه شکلگیری مسیحیان صهیونیست بوده است، عنوان کرد: این تفکر در میان مسیحیان آمریکا بسیار سلطه دارد. پس از شکلگیری مکاتب برآمده از دوره رنسانس چه اتفاقاً عمده دانشمندانی که نظریه پرداز آن یهودی هستند. انگلس و مارکس بنیانگذاران مکتب مارکسیست و سوسیالیسم آلمانی و یهودی هستند.
وی ادامه داد: همیشه حمله از غرب جهان اسلام با برنامه یهودیها و هدف اشغال مسجد الاقصی و بیت المقدس صورت گرفته است.
سردار سلیمانی با اشاره به جنگهای صلیبی و تسخیر بیتالمقدس توسط دشمنان، تصریح کرد: جنگهای صلیبی ۲۷۰ سال به طول انجامید و آنها در یک مرحله توانستند مسجد الاقصی و بیت المقدس را اشغال کنند و بیش از ۴۰ سال هم بیت المقدس در اشغال آنها بود که با حمله صلاح الدین ایوبی مجدداً بیتالمقدس به دست مسلمانان افتاد.
وی افزود: سپاه و ارتش اولی که برای اشغال بیت المقدس حرکت دادند بیش از یک میلیون نفر عضو داشت و جنایاتی که امروز در غزه مرتکب میشوند آن روز توسط آن سپاه در سرزمینهای اسلامی انجام شد. کودکان داخل شکم مادرانشان را هم به شهادت رساندند و از دم تیغ گذراندند و قتل عامهای وحشیانهای انجام دادند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، عنوان کرد: غرب نتوانست در آن دوره بیت المقدس را اشغال کند. آیا از تصمیم خود منصرف شد و عقب نشینی کرد!؟ پاسخ خیر است. این حملات در دوره جدید ادامه پیدا کرد، حمله ناپلئون به مصر در ۲۰۰ سال گذشته یک نمونه از آن است.
وی ادامه داد: در جنگ جهانی اول که عثمانی شکست خورد و تجزیه شد، بهترین فرصت برای صهیونیسم در کنار سایر مکاتب شکل گرفته در اروپا، پیش آمد و بر اساس نظریه تشکیل دولت یهود هرتزل، نخست وزیر انگلستان اعلامیه بالفور را صادر کرد.
سردار سلیمانی با بیان اینکه در اعلامیه بالفور گفته شده است که کشورهای عربی توان و ظرفیت اداره سرزمینهای خود را ندارند و بایستی برای آنها سرپرست تعیین کنیم، خاطرنشان کرد: به همین دلیل از طریق جامعه ملل که در جنگ جهانی دوم برای اداره جهان شکل داده بودند، سرپرستی فلسطین را به دولت انگلستان واگذار کردند.
وی افزود: سرپرستی یک سرزمین تاریخی به نام فلسطین را به همراه برخی کشورها مانند سوریه، اردن، لبنان، عراق و حجاز به انگلستان و فرانسه واگذار کردند. انگلستان یک فرماندار به نام ساموئل هرتزل یهودی را به فلسطین فرستاد. البته این بار دیگر مسئله جنگهای صلیبی مطرح نیست و تمسک به پیروزی قدرتهای غربی در جنگ جهانی اول و تسلط در دنیا توسط سازمانهای بینالمللی است./ فارس