ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان شهادت دو بسیجی در سراوان سیستان و بلوچستان استیضاح همتی در دستور کار مجلس ضوابط برقراری فوق العاده خاص مشمول کسور کارکنان دولت تدوین شد + جزئیات

سردار فلاح زاده: تا آزادی بیت المقدس و نابودی اسرائیل راه شهیدان ادامه دارد

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه رزمندگان جبهه مقاومت راه شهیدان طول تاریخ را ادامه می دهند گفت : تا آزادسازی قدس و نابودی رژیم اسرائیل این راه پرنور و برکت ادامه خواهد یافت .
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 22
کد خبر: ۲۱۹۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا فلاح زاده در حاشیه مراسم یادواره شهدای یمن و دومین سالگرد شهادت سفیر مجاهد سردار شهید حاج حسن ایرلو اظهار داشت: کسانی که دل به دلدار بستند و با خدای خودشان معامله کردند و سرافزاری امت اسلامی را خواستار بودند، در این جبهه ها حاضر شدند و علیه کفار جنگیدند.

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با درود بر شهیدان راه حق و فضیلت، شهدای صدر اسلام، شهدای کربلا، شهدای دفاع مقدس، جبهه مقاومت، دفاع از حرم و شهیدان مظلوم یمن و غزه اظهار کرد:حضرت امام خمینی (ره) فرمودند؛ که جنگ اعتقادی دشمنان علیه ملت ما شروع شده است و این جنگ، از آدم تا ختم زندگی ادامه دارد.

این سردار جبهه مقاومت بیان کرد: اردوگاه حق و اردوگاه باطل در زمان پیامبر اکرم(ص) شکل گرفت و تمام کسانی که در رکاب پیامبر بودند، در اردوگاه حق سازماندهی شدند؛ کفر، شرک و نفاق هم در اردوگاه باطل قرار گرفتند.

وی افزود: مسیر جهاد علیه ستمگران، ظالمان، کفار و منافقین از زمان رسول خدا شروع شده و در طول تاریخ این جبهه حق و باطل در مقابل هم صف آرایی کردند.

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: در زمان ما، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و در کوچه پس کوچه های تهران و شهرهای دیگر ، در دوران دفاع مقدس در جبهه های جنوب و غرب، عملیات هایی چون ثامن الائمه، طریق القدس، بیت المقدس، رمضان، والفجرها، کربلاها و نقاط مختلف خونین شملچه، کوشک، مجنون، طلائیه، چزابه، چم سری، چم هندی، موسیان و دهلران و دیگر نقاط دفاع مقدس، همچنین در جبهه مقاومت و دفاع از حرم در جای جای مناطق تحت تصرف داعش در عراق و سوریه و امروز در جبهه مقاومت در غزه مسیر ادامه دارد.

سردار فلاح زاده تاکید کرد :: مردان مردی که در جبهه غزه مشغول نبردند، با خدای خودشان معامله کردند و به تاسی از پیامبر گرامی اسلام(ص) و حضرت مرتضی علی (ع) مشغول مبارزه با آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی هستند .

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: رزمندگان جبهه مقاومت راه شهیدان طول تاریخ، شهیدان کربلا، شهیدان صدر اسلام را ادامه می دهند و تا نابودی رژیم صهیونیستی و آزادسازی قدس این راه پربرکت و نورانی را برای عزت اسلام ادامه خواهند داد.

شهید ایرلو از جانبازان شیمیایی دوران دفاع مقدس و سفیر جمهوری اسلامی ایران در صنعا پایتخت یمن بود که در محل ماموریت خود به ویروس کرونا مبتلا شد و با وجود آنکه وزارت خارجه مقدمات بازگشت او به ایران را فراهم کرد، به دلیل شدت بیماری در ۳۰ آذر ۱۴۰۰ آسمانی شد ./ایرنا

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده