ایران در صدر گرم‌ترین نقاط جهان / این استان با ۶ شهر رکورددارترن استان گرم جهان شد رگبار بارش‌های موسمی در ۲ استان؛ رکورد گرما در ۴ استان شکسته می‌شود تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟

خزعلی: رژیم صهیونیستی باید از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل خارج شود

خزعلی: رژیم صهیونیستی باید از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل خارج شود معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: رژیم صهیونیستی باید از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل متحد خارج شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، انسیه خزعلی در وبینار «صوت المرأة فی طوفان الاقصی» که به همت مجمع تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد بیان کرد: اکنون در غزه وحشیانه ترین خشونت‌ها انجام می‌گیرد تا جایی که هیچ مکان امنی برای زنان و کودکان وجود ندارد.

 

وی افزود: زنان و کودکان هیچ خطری برای هیچ جبهه‌ای نیستند لذا باید پناهگاهی امن برای آنها ایجاد شود. به نظر می‌رسد که زنان و کودکان با ایمان و پایداری خود، خطری مهم برای رژیم غاصب صهیونیستی به شمار می‌روند لذا کودکان نباید بزرگ شوند و تحت تربیت مادران مؤمنی که آنها را به مقاومت تشویق کند، پرورش یابند.

 

خزعلی گفت: رژیم اشغالگر به بمباران خانه‌ها، مدارس، بیمارستان‌ها و مکان‌های امن اصرار دارد. استخوان‌های ضعیف کودکان و شیرخواران، چگونه می‌تواند این خشونت ممتد را تحمل کند.

 

وی بیان داشت: چگونه می‌توان یک کودک را از خوردن و آشامیدن برحذر داشت و از او خواست تا در تاریکی بماند که سکوت آن را بمباران هواپیماها و شلیک تانک‌ها برهم می‌زنند تا نه تنها او را از خواب بلکه از امنیت و سلامت محروم کنند.

 

خزعلی تصریح کرد: خواستار اخراج رژیم صهیونیستی از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل متحد، بازگشایی گذرگاه رفح و اعزام نیروهای حافظ صلح و حضور آنها برای بسته نشدن این گذرگاه حیاتی، ارسال فوری کمک‌های بهداشتی و پزشکی برای مادران و کودکان و نوجوانان و به رسمیت شناخته شدن حق مقاومت مشروع مردم فلسطین هستیم.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: آتش‌بس فوری، کمک به کسانی که زیر آوار مانده‌اند، ممانعت از کوچ اجباری مردم بی‌پناه فلسطین از دیگر مطالبات ما است.

 

وی بیان داشت: قلب همه زنان فرهیخته در حمایت از شما می‌تپد. شما تنها نبوده و نخواهید بود بلکه همه ما در رویارویی با دشمن چون یدی واحد حامی شما هستیم./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار